Kamış:Remixon spin 210 Makina:Abu garcia cardinal Misina:Okuma Spining 0.35 Kaşık silikon:Alba star 510-3 no...Turna yavrusu fos fos yeşil.. Sedat:Aloo Selamunaleyküm reis Feridun:Aleykümselam dostum Sedat:Reis ne yapıyorsun müsaitmisin Feridun:Müsaitim dostum hayırdır Sedat:Reis bu akşam bir çılgınlık yapalım turnaya kaçalım Feridun:Dostum kanıma giriyorsun yaw zaten zor duruyorum Atla gel ben hazırlanıyorum Sedat:Tamam 15 dk sonra görüşürüz.. 16 dk sonra Sedat geldi ve zamanımız kısa umudumuz büyüktü soner kerdeşimizide yoldan alıp avlağa doğru hızlı bir şekilde vardık...Bu gün soner bizim için Joker gibiydi ilk 15 dk 2 balığı yakalayınca telofona sarılıp ekipten diğer arkadaşları arıyarak kordinatları verdim. Ekip toplanana kadar livardaki balık sayısı 4 olmuş ve at çekten kollarımız kıpırdamaz hale gelmiştik fakat yorulduğumuza değmişti...vakit kaybetmeden iş bölümü yapıldı ve bir turna avı daha sona ermişti....Bundan sonrası makinama takılan resimlerde... __________________________________________________________ 03 Temmuz 2009 Ekip akşamdan toplanıp semte geri dönmüştü ben ise köyde kaldım sabah kısa bir tur yapmayı kafama koymuştum saat 07.00 ile 08.30 arasında oltama 3 turna vurdu 2 si çantada yerini aldı diğer balık verdiği çabaların karşılığı olan özgürlüğü sonuna hak etti...
Selam feridun ustam harikasınız 5 dk beşşiktaş gibi maşşallah ekip süper ekip dediğin her zaman vaktinde haraket etmeli kaplumbağa da süper feridun abicim kaplumbağadan telefon açma parası aldın mı kiminle konuşuyor merak ettim rastgele ustalar
Güzel bir av olmuş. Sanırım evde bekleyen pek kimse yok Böyle rahat çıkabildiğinize göre. Benim o şekilde ava giderken evden onay almam, Almanya'ya gitmek için konsolosluktan vize almaktan 10 kat daha zor inan bana Kenelere karşı aldığınız özel bir önlem varmı?
Çekmedi turnalar Feridun'dan çektiği kadar..Feridun etti hepsine gölleri,suları dar.. Turna Bedduası : Allah Feridun'un oltasına düşesin!! Ellerine sağlık birader, gene turna ziyafeti ile yapmışsınız yapacağınızı..Maşallah maşallah..
Teşekkürler Hüseyin ağbi...Kaplumbağa tavşanı arıyordu aradaki fark bayağı açılmış anlaşılan... Sevgili Alperen bizleride evde bekliyen var olmazmıııı fakat vizeyi kaldırdık.. Kene konusuna gelince düz mantık "korkunun ecele faydası yok " herhangi bir sprey vs kullanmıyorum... Rıfat bundan 3 ay önce adım istavritçiye çıkmıştı şimdi turnacı oldu palamut lüfer zamanı lakabımız değişecekmi merak ediyorum... Teşekkürler....Boşdöndüğümde olmuştur fakat bunu raporlamayı pek uygun bulmuyorum..Hatta hafta arası raporlamadığım 2 avım daha var...
Fero tebrikler kardeş klasikler serisine bir av daha katmışsın ama bu sefer ekstradan kaplumbağada var
Teşekkürler kısmetse haftasonu devamı gelecek.. Teşekkürler sizin ekipten sağlam trofeli bir rapor bekliyorum açıkçası.. Teşekkürler..