02.06.2009 taşucu silifke sırtı avı ve inanılmaz bar ceylan ile beşi bir arada barakü

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında avozer tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    kaçan balık büyük olur sözü çok doğru bir söz müş :) tahmini 3 kilo civarı öyle kestirebiliyorum görüntülere göre,
    yinede güzel balık almışsınız afiyet olsun

saygılarımla

2. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    özer bey geçmiş olsun vallahi. güzel balıkmış cidden, yöreniz zengin bir yöre, keyfini olabildiğince çıkartın, nice balıklar tutun, nicelerini de kaçırın (balıklar açısından bakınca :) )

alüminyum yerine tahta saplı kepçe bulabilirseniz sanırım daha dirayetli ve esneme kabiliyeti açısından uygun olacaktır, sende var mı derseniz, yok, bende de alüminyum var, toru Vedat Babamın dediği gibi kalın misinadan olursa balık yüzgeçlerinden kesilme ihtimali de azalacaktır.

biz de samimi bir arkadaşımla 7-10 kilo arası bir levreği kepçesizlikten iskelenin altında bırakmıştık, bu durumu çok iyi bilirim :D

3. sinansarma

sinansarma

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    7 kg Halili+2850 gr kofana
    imrendim valla*

özer kardeş beşi bi yerdeler süper. yengeyide tebrik ederiz.Valla helal olsun. ben hanımı bırakın balığa götürmeyi tuttuğumu yediremiyorum ki sen abicim yengeyle balık videosu bile çekmişsin.bravo... kaçırdığın balığa gelince 5-6 kg arası resimdekine yakın balık. kaçırma sebebine gelince bence sen yengenin gazına gelmişsin.videodaki konuşmalara göre tabi. ama asıl sebebi kepçe olmayışı. neyse sağlık olsun. yinede tebrik edrim. valla imrendim muhabbete. afiyet olsun

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Böyle sahneleri görünce, "yahu şu kalama denen zıkkım, daha başka hangi işe yarar!!?" diye söylene-söylene, neredeyse oturduğum yerden kavga edesim gelir. :eek: :eek: :eek:

5. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    5 litrelik bidona sarılı 90lık misina
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    kilo tahminine ben de katılıyorum ve çok doğru söylüyorsun biraz aceleci davranıp gaza geldim :)

6. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    kalamanın faydası oldu ama kepçesiz o balığı tekneye alabilmek çok zor gerçekten

Son düzenleme: 5 Haziran 2009
  7. duyar

duyar İsa

Favori Kamış:
    65lik okuma makine+lineaeefe Turnafresh 3.90 kamış
    En İyi Avı:
    600 gr.Kefal
    Balığın en lezzet verici tadı eti olsada bana en lezzetli gelen tadı kamışa verdiği aksiyondur.Bence en lezzetli tarafını almışsın kaçan balığın:)Gerisi hikaye.Çok zevkli bir gün olmuş.Devamını dilerim.

8. sinansarma

sinansarma

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    7 kg Halili+2850 gr kofana
    aslında yukarı misinayı tartmadan kaldırmış olsaydın mesela, eğilip rapaladan veya balığın solungacından yakalayıp kaldırsaydın ne muhteşem olurdu dimi. bende senin yaptıgın gibi çok balık kaçırdım. bir keresinde kofananın ağzından tutup dışarı almıştım.tabi bedelinide ödedik.2 hafta bandajlı gezdik. Kısmette yokmuş. nasip.

9. bluemarine

bluemarine

Favori Kamış:
    Sırtı
    En İyi Avı:
    Turna 3 kg,kalamar 1.2 kg
    tebrikler,şimdiden afiyet olsun kalmışsa tabi:D :D

10. 4K-MERSİN

4K-MERSİN Kenedi Sezer

Favori Kamış:
    snap/lineaeffe/shimano kamislar
    Favori Makine:
    Shimano, penn, okuma, kumyang
    En İyi Avı:
    Akya(sarıkuyruk) 10kg
    tebrikler gercekten guzel goruntuler. kepce nin olmamasi kotu bir durum ama tekneye kadar getirmek de yeterli zevk vermisdir diye dusunuyorum.

Bu arada daha cok hangi sahte calisdi. yani sari siyah mi yoksa sadece beyaz mi? yani beyaz calistiysa yenge iyi secim yapmis;) eger yanlis anlamadiysam.

bir diger konu tekneyi kum burnundan indirip limana dogru mu geliyorsunuz?
    tekne indirme icin guvenli en yakin neresi var seka limani veya cevresinde?
    yardimci olabilir misiniz? tesekkurler.

11. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    en çok beyaz sahte çalıştı. Az sonra vereceğim yeni raporda da aynı sahte iş yaptığı görülecektir. Seka limanı çevresinde tekne indirecek düzgün bir yer yok. <kanal içerisinde bir yer var ama aracınızın 4 çekerli olması lazm yoksa araç gömülüyor. Kanal ağzın da deniz dalgasız olursa indirilebilir, ama çıkarken biraz zorlanırsınız. Bu bölgede bunun dışında da sorunlar var. En büyüğü ise bilinçsizce her daim serilen ağlar. Bölgeyi bilmiyorsanız defalarca tekneyi ağa takabilirsiniz. ayrıca SG liman ağzında fazlaca içerilere girmememizi istiyor. Çok dar bir alanda avlanmak zorunda kalmaktayız...

12. 4K-MERSİN

4K-MERSİN Kenedi Sezer

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Akya(sarıkuyruk) 10kg
    Tesekkurler. Benim teknenin romorkunu cok rahat elle itebiliyorum. Ve cekerken de aracin kancasina baglayip cekebilirim. Yani sorun olmaz. 4 ceker icinse henuz para biriktiremedik ama ilerde o da olur insallah.

Ag lar maalesef her zamanki problemlerimizin basinda geliyor hem kiyidan at cek de hem de tekne de. Ozellikle pervaneye dolasirsa ugrasmak cok kolay degil cikarmak icin.

Sahteyi cekerken agirlik takiyor musunuz? Yoksa direkt olarak ana govde uzerinde mi cekiyorsunuz?

Ayrica son sorum kiyidan(kayalardan) at cek yapsak is yapmaz mi? Cunku Yesilovacik, Tirtar ve diger tum limanlarda yapiyor. Ama Seka yi denemedim simdiye kadar.

Bu arada bilmem hatirlar misiniz Bogsak da ben ve esim avlanirken sizle sanki selamlasmisdik. teknemin ismi "sirindeniz" yer dana adasi na karsi kiyisi mavikent e varmadan.
    iyi avlar.

13. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    evet evet, hatırladım... Ben de balıkavı.net tişörtü vardı... tamam şirindeniz teknenizin adı... Burada ağırlığa pek gerek yok ama yüzen sahtelerden ziyade orta sudan gelenleri tercih etmek gerekiyor... İsterseniz bu bölgeye gelirseniz bana ulaşın, taşucu limanı çevresinde iki tekne çıkarız, size rehberlik edebilirim...

14. 4K-MERSİN

4K-MERSİN Kenedi Sezer

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Akya(sarıkuyruk) 10kg
    dogrudur. uzerinizdeki t-shirt u bende hatirliyorum. tskler. ozelden mesaj attim.kendinize iyi bakin.