arkadaşlar dün akşam yine parıl parıl parlayan çaparalarımızla gece iskeleden biraz balık tutalım dedik. ben tek başıma biraz iztavrit. birtane hamsi 2 tane gümüş ve bir kefal yakaladım (Murat abi yine gece ve çapari ile yakaladım) güzel bir akşamdı. Fotoğrafları hem ceptelefonu hemde ışığın az olduğu yerde çektiğim için biraz kötü özürdilerim
mahir amca teşekkür ederim istavritler 1 ay öncesine nazaran biraz daha büyük ama inşallah 1 ay sonra yemli bir şekilde azmanları yakalayacağız. Bu arada bütün arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkür ediyorum.
ferdicim: bana göre çok çok güzel bir av olmuş...tebrikler kardeşim... Çapari ile kefal klasiğine devam bak mehmet de anlamış zaten... bravo... ferdi köpekbalığı yakalada süsleyelim forumu (anlarsın ya illa benim gelmemmi lazım körfeze .. söz geldiğimde t.çiftlik sahilinde açılalım köpek balığına. ( ben takımları ayarlarım.) o beton iskeleden kamışla almıştım iki tanesini bu sefer tekneyle çıkalım inşallah
Abi tam da cam göz zamanı tüpraş ın tam karşısında mezgite atarken (mezgitlerde turna oldu) bir tanede cam gözete atarız. geçen arkadaşı yaralamış bir tanesi. İntikam almak lazım. Bu arada Buranın istavritleri baya büyüdüler. Seni bekliyorum. bu arada Buğranın fotosu çok güzel maşallah. onu öpüver benim için bir zahmet