olay budur... işte beklenen misafir en sonunda yaa.. afiyet olsun kardeşim.. yanlız en son görüşmemizden bu yana biraz kilo almışın sanki))
cyr Avınız için tebrik ederim İlyas bey .... Sizin yazılarınıza bakdım birkaç adet sanırım avlak yeriniz Kamacı restaurantın önü.....Bende ordan çok avlandım ...Orada balık var ama zor bir parkur ve benim gibi acemiye devamlı takım kaptırmak nasip olducyr
Teşekkürler Turgay Abi, Sanırım siz yemli avlar yapıyorsunuz.O bölge çok kayalık ama saatlerce avlanıpta takılmayacak ve balık alınacak noktaları var bir gün karşılaşırsak size gösteririm oraları.
Seni çok mutlu eden bu güzel avını ve yakışıklı levreğini tebrik eder nice başarılı avlar dilerim hoşçakal İlyas kardeşim.
İnşallah İlyas bey ...Ben bugün bütün gün Gaye1 Önündeydim...200 gr mırmır aldım bir tane ...Gerisi hep Trakonya....Bu arada bende İsa dan alıyorum malzemleri
Turgay abi,gaye 1 devamlı denemen gereken bir mera ara sıra çok hoş süprizler yapabiliyor.İsa ya selam ben uğrayamıyorum bu aralar.