Aynı yerde yemli atılmıyor.Düzgün bir zemini yok.Kanlıca açıkları hafiften vadi şeklinde ve midye dolu dibi.Kanlıca tarafında çubukluda güzel avlarımız oldu ama şu an ne durumdadır bilmiyorum ama bu tarihten sonra Anadolu tarafında yemli beklemek yanlış olur. emirgan veya hoşlanıyorsanız galata veya unkapanı köprüsü doğru tercih olur.
O halde senin için de sakıncası olmazsa yanına gelip senden de birşeyler kaparak bir kaç deneme de ben yapmak isterim. Bu arada ben araba ile gelebilirim ama park sorunu yaşar mıyım? Motor almayı da düşünüyorum ama henüz nasip olmadı...
Yok abi ne sakıncası olacak gel iki olta sallayalım Park sorunu yok ,sağ solda yol kenarlarında boş ver var.
Buna çok sevindim işte... İlim fizanda, dostluk karşı yakada dahi olsa gidip bulup sahip olmak lazım diye düşünenlerdenim ben. Bu arada favori kamışının Oyster cast olduğu dikkatimi çekti. Benim düşüncem de o yönde ama 4.20 var ben de. Rapala çalşırken 150-200 gr kurunla biraz yorucu olacaktır diye düşünüyorum. Sen ne dersin bu konuda. Maksimum kamış boyu ne olmalı?
Valla abi pek fazla farklı kamış denemedim ilk kamışımı 15 sene kullandım bunu alalı 1 sene oldu boğazda av veren bütün balıkların avcılığını yaptım.Boğaz için her koşulda uygun.10 saat rapala salladığımı bilirim sadece birkaç sigara molası dinlenmeme yetiyordu.Belkide kamışın ağırlığına ben alıştım bana yorucu gelmiyor.
Ben isi şimdiye kadar genel anlamda bu kamışı beklemeli avlarda kullandım. Bakalım 4.20 oyster cast ve okuma power liner 865' in boğaz için uyumu nasıl olacak. Bu arada senin kamış da 4.20 değil mi?
aramızda 3 ün 5 in lafı olmaz abi... Zaten şu sıralar spora başliyim diyordum, bu spor işimi halleder sanırım...