Öyle kuru resim olmaz kaptan Hikayesini de anlat(Pek sır vermeyi sevmiyorsun gibi geliyor ama bizden kurtulamazsın) BU mubarekler kendiliklerinden atlamadılar ya tekneye. Onları nasıl kandırıp yukarı çıkardın, bir dinleyelim bakalım. Eline koluna sağlık ve afiyet olsun.
Dogukan Kaptan , Reis hakli valla. Kuru kuru resim gitmiyor. Bu seye benzedi sanki raki masasi hazir ama raki eksik. Lütfen iki satir karalada olayi ögrenelim, Heleki benim gibi deniz avciligina yeni soyunacaklar icin iyi bir deneyim olur. Tesekkürler.
Evet balıklar güzel, manzarada çok hoş e bide bunları nasıl,hangi malzemeyle ve takımlarla aldığınızı yazarsanız,ben ve benim gibi acemi arkadaşlarada faydası olacaktır.Saygılar.
REİS AMCAMA SONUNA KADAR KATILIYORUM..hikayesinide isteriz saat kaçtı ?,yem neydi? kaç mt de? vs vs.. tebrikler
Selam Beni yanlış anladınız.Ben sır vermeyi sevmiyor falan değilim.Anlatayım,Tabii ki Kullandığım takım rapala,Palamutu ve Baracuda yı 5cm lik Orginal Flothing le,Diğerlerini 14 cm lik Husky Jerk ile aldım.Derinlik 10 metre idi.Sabah saatlerin de aldım. Yanlız şunu tecrübe ettimki rapala ile avlanıyorsanız kesinlikle suyun berrak olması lazım.Yoksa nafile.Berrak suda takımlarınız da sağlam ve kaliteliyse sonuç her zaman iyi oluyor. Hepinize iyi avlar...
kusadasi diyince arkadaslar turkiyemdeyken turizmciydim ben cok yer gördüm ama Kusadasi gibisi yok valla benim icin 2. memleket sayilir cok severim valla-bereketide cok gördügümüz kadariyla devami gelsin saygilar
yav toprak ben kusadasinda 4 yil calistim bu ne raslanti ya.korumar,pine bay,imbat,bluesky,tusan otel.hastasiyim ben kusadasinin