Geceden uyku tutmamış. Saate gözüm ilişiyor bi an: 4:00. Şeytana uysam mı? hihi Biraz atıştırıp, dinçlik versin diye kocaman bir kahve içtikten sonla hızlıca hazırlanıp yola çıktım. Gece biraz yağmur yağmış, hafif de sis var. Gün doğmadan meraya yetiştim. Kuş ve böcek sesleri, derelerin şırıltısı, sis... Kasvetli bir masalın koynundayım. Meraya vardıktan sonra yağmur tekrar başladı, ben dönene kadar da şiddetini artırarak devam etti. Fakat balıklarda bi haller var. Suya indirdiğim yemlere rağbet eden çıkmıyor bi türlü. Etrafında bir iki tur attıktan son uzaklaşıyorlar. Soğuk sular içinde 5-6 saat kadar takıldım. Sinek suya düşer düşmez hamle edip ağzına alan iki tanesini kandırıp dışarı almayı başardım. Lakin av daha çok alabalıkları seyretmekle geçti diyebilirim. Tırıvırı illeti buralara da bulaşmış, ona da biraz moralim bozuldu. Öğleye doğru uyku bastırınca çöpümü toplayıp döndüm evime. Bu sefer fotoğraflarla kolaj video hazırladım, umarım beğenirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=zJEBZGJumYw Herkese bol ve keyifli avlar dilerim
Tebrikler... Yine güzel bir anlatım, güzel bir sunum. Yağmurlu havalar genelde balıkları olumsuz etkiliyor. Bir de görüntülerden sanki çiftleşme devam ediyormuş gibi geldi bana. Belki başkası olsa hemen solucanı, kurdu takar alır balıkları.Hiç dikey jig denediniz mi?( Örnek: Kendo baby jig v.b.) Tırıvırının olmadığı yerde yok maalesef. O yorgunluğa rağmen final aşaması ise( çöp toplama) takdire şayan. Devamına rast gelsin...
Teşekkür ederim.. Ben de aslında korktum havyar çıkar diye; çıkmadı, sevindim. Ama yine de bir-bir buçuk ay kadar uğramayacağım buraya. Kavga eden o kadar çok balık çifti gördüm ki; çiftleşme dönemi olması muhtemel, haklısın.. Uygun bi su bulsam LRF sistemde, özellikle Kendo baby jiglerde gözüm var, ilk fırsatta deniycem
Halil kardeşim, her sabah girip senden bir rapor geldi mi diye bakıyorum.Video için emek vermişsin eline sağlık.
Teşekkürler Ufuk Bey Elimden geldiğince sık doğada olmaya çalışıyorum, her gidişimde de kısa da olsa bi rapor hazırlamaya çalışacağım