Tarih : 03/07/2012 Yer : Bakir bir avlak Takımlar : Cormoran Bull FighterX 2.40 spin kamış, Shimano Catana 2500 fb, Asso 0.28 mm misina Yem : Mepps Öncelikle herkese merhabalar. Geçtiğimiz Salı saat 18:00 dan sonra yeni keşfettiğimiz bakir bir merada avlanmak üzere takımları hazırlayıp motosikletim ile yola koyuldum. Amacım bu bölgede avcı bir tür olan sis balığı avlamaktı. Saat 18:30 dan sonra at-çek yapmaya başladıktan sonra 1-2 adet yaklaşık 500 gr ağırlığındaki sis balıklarını tekrardan suya iade ettikten sonra at-çeke devam ettik. Güneşin batmaya yaklaşması vede kızıllaşması ile birlikte aşağıdaki videodaki yakışıklı aniden kaşığa derinlerdeyken bir hamle yapınca yanımdaki arkadaştan hemen kamera çekimi yapmasını istedim. Balığı kıyıya doğru yaklaştırdığımda baya iri olduğunu anlayınca bu sefer bu balığı yorarak kıyıya almam gerektiğine karar vererek uğraşmaya başladım. Çünkü daha önceden aynı boyutlarda iki balığı aceleci davranarak sudan tam çıkarmak üzereyken kaçırmıştım. Neyseki bu sefer şansımız yaver gitmiş ve görünüşe göre balık kaşığı tam olarak yutmuştu. Sonrasında 3-4 dk. uğraş sonunda balığı almak nasip oldu. Balığı tartığımda tam olarak 2580 gr geldi. Tüm oltacı dostlara rastgele... video linki http://www.youtube.com/watch?v=wiKd4h-k2FQ
Sevgili Sevki Kardesim, Gozlerimiz sayenizde bayram etti. Muhtesem baliklar ve muhtesem paylasimlarla hizli bir balik tufani yasiyoruz. Dahasina rast gelsin... Cok cok tebrik ediyorum... Sizi ve emegi gecen arkadasinizi... Saglicakla kaliniz.
Tebrik ederim, iş yerinden izleyemiyorum ama ilk iş evden izlemek olacak. Çok merak ettim. Dahasına rastgelsin...
Tebrik ederim çok güzel bir av raporu, paylaşım için teşekkürler. Ben de motosikletim ile sizin gibi spin ve fly avcılığı yapıyorum, motor ne marka acaba???
Şevki bey harika bir av olmuş. Salınan balıklar da takdire şayan. Her daim bereketli avlarınız olsun.