03.08.2008 Sazan Avım

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Drosera tarafından paylaşıldı.

1. Drosera

Drosera samet

Favori Kamış:
    zıpkın haric yasal olan tum malzemeler
    En İyi Avı:
    5.2kg sazan, 4kg yayın
    herkese selam arkadaslar;
    haftasonu yakın arkadasım abdulsametle beraber balıga cıkmaya karar verdik.daha cumartesi gecesinden heyecan dolu bekleyişimiz başladı.aman allahım dakikalar geçmek bilmiyordu :p ve en nihayetinde saat sabahın 5 ini bulmuştu..hemen zaten aksamında hazırlamıs oldugum balık cantamı ve makinelerimi alıp abdulsametlerin evin yolunu tuttum..birlikte yola koyulduk.avlaga vardıgımızda saat 5:30 civarıydı.avlak yerimiz susurluk izmir karayolunun 4.km sinde terkedilmis bi kum ocagıydı. 2kg kuzu yemi ve 2kg mısırla yemleme yaptık.ardından küspeli takımlarımızı ve rakıda bekletipte hazırladıgımız mısırları suya bıraktık.ve heyecanlı bekleyiş başlamıştı.heyecanlı bekleyişimiz 20 dk sonra zilin calmasıyla sevince donusmustu bile.ilk balık arkadasım abdulsametin mısırlı oltasına gelmişti.o balıgı cekerken bende elimde kepceyle hazır bekliyordum ve tek hamlede balık kepcedeydi.hemen livara koyup oltayı tekrar yemledikten sonra suya bıraktık.yaklasık 1.5kg lık bir pullu sazandı.sonrasında 2 saat bir tek vuruş bile alamadık.ve ümitlerimiz tükenmeye başlamışken benim küspeli takımıma mükemmel bir vuruş geldi.kamışı elime aldım aman allahım balıgın cok buyuk oldugunu farkettim.belkide hayatımın trofesiydi.yaklaşık bi 10 dakika balıgı yormak için ugraştım.nihayetinde balık yorulmuştu balık iyice kıyıya geldiginde arkadasım abdulsamet elinde kepceyle hazır bekliyordu.ve sonunda balık kepcedeydi.heyecandan ne yaptıgımızı sasırmıs vaziyetteydik.bir balıga bir birbirimize bakıp gulusuyorduk.sonrasında bir saat kadar daha beklememize ragmen baska balık alamadık ve saat 10 gibi avımızı sonlandırmaya karar verdik.2 balık olmasına ragmen yinede cok zevkli bir av geçirdik.büyük olan sazan 5.2 kg dir ve yakadıgım en büyük sazandır;) bütün doga ve balık dostlarına burdan selamlar.en kötü avımızın böyle olması dilegiyle..son olarakta biz avlaktayken yanımıza 30 lu yaslarında bi adam geldi ve hemen 15 mt üstümüzde tırıvırı atmaya başladı.gidip uyarmamıza ragmen uyarılarımıza kulak asmadı.jandarmaya haber vermekle tehtid edince kısa bir tartışmadan sonra toparlanıp oradan ayrıldı.lütfen böyle doga düşmanlarına göz yummayalım ve gereken neyse yapalım.hepinize saygılar..
    bu bendeniz;)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 5 Ağustos 2008
  2. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Hey maşallah ellerinize sağlık kuzular çok güzel :) tebrik ediyorum her saim şansınız bol iğneniz keskin olsun ;)

3. Drosera

Drosera samet

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    5.2kg sazan, 4kg yayın
    cok saol ahmet abi umarım hepimize böyle güzel avlar nasip olur:rolleyes:

4. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Avınız ve duyarlılığınız için tebrik ederim.
    Yalnız kıyafetiniz av'a değil, düğüne gider gibi resmen:eek:

5. söbütaş

söbütaş erdal dinler

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    alabalık 1100 gr
    güzel av doğrusu tebrikler

6. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Tebrik ederim.Allah bizlere de nasip eder İnşaallah.

7. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    çok güzel bir av olmuş 2 güzel arkadaş 2 güzel balık ama annenizden fırça yemeyin üstünüz kirlenecek:D :D daha büyükleri için rasgele

8. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    tebrikler güzel av

9. Drosera

Drosera samet

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    5.2kg sazan, 4kg yayın
    yorumlarını için hepinize teşekkür ederim tek tek yazamadıgım için kusura bakmayın konuyu actıktan hemen sonra tekrar balıga gittim ama bu sefer bişey olmadı :d kıyafetime gelince sortlarımın hepsi önceki avlardan berbat haldeydi uyku sersemi hicbisey arayamadım bile tesiste calısıyodum ve 2 gun önce işi bıraktım fortmantoda onları görnce giyindim cıktım hemen :d

10. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrikler Samet kardeşim çok güzel bir trofe yakalamışsın. Ayrıca tırıvırı konusundaki duyarlılığınız için tebrik ederim sizin gibi bilinçli gençleri görmek gelecek konusunda daha fazla olumlu düşünmemize sebep veriyor sağlıcakla kal dahasına rastgele.:)

11. Drosera

Drosera samet

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    5.2kg sazan, 4kg yayın
    teşekkür ederim aşkın abi tırıvırı onların terbiyesizliği ama doğa bizim doğamız duyarlı olmak zorundayız..

12. almanci

almanci

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Pullu sazan-13 kilo-83cm
    Tebrikler...Aferin size gencler sizler benim icin en büyük balikcisiniz. En iyi balikci ola bilmek icin dogasini korumasini ve hayvanlara karsi sorumlulugunu bilicek ,aksi halde bizler hic bir zaman böyle güzel baliklari yakalayamaz hale geliriz...Bu düsünceleri siz tasidiginiz icin siz den büyük balikci yoktur.Baliklarin da görüntüsü göz kamastiriyor cok güzel bir av olmus,insallah hep böyle devam eder...RASGELE.......

13. sedatk

sedatk Sedat

Aramızda böyle duyarlı genç arkadaşımızları görmek ne hoş.Ellerine,emeğinize sağlık.

14. Drosera

Drosera samet

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    5.2kg sazan, 4kg yayın
    tebrikler yücel abicim koltuklarım kabardı wallaha :p

15. Drosera

Drosera samet

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    5.2kg sazan, 4kg yayın
    tesekkurler sedat abi inanıyorumki sitemizdeki butun arkadaslarım kardeşlerim abilerim ablalarım en az benim kadar duyarlıdırlar..

16. kaderim5967

kaderim5967 ramazan

En İyi Avı:
    kayda deger yok
    çok güzel av olmuş avınız daim olsun

17. orhanav1

orhanav1 ORHAN GÜLER

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    SAZAN 21KG
    Selam

Tebrıkederım,harıka bır av yapmışsınız.:)

18. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    tebrikler güzel av olmuş ama resim konusunda daha dikkatli olursanız daha iyi olur gibime geliyor mesela oltalarında göründüğü bir foto daha şık olurdu;)
    bir diğer konuda avlaklarınızın nokta tarifini kesinlikle yapmayın mesela bu konu için susurlukla balıkesir arasında bir göl diyebilirdiniz;)
    neyse artık olan olmuş birdahaki sefere daha dikkatli olursunuz şansınız daim olsun arkadaşlar:) :)

19. Drosera

Drosera samet

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    5.2kg sazan, 4kg yayın
    teekkurler aytekin abi bundan sonra daha dikkatli olmaya calısacagım :)
    balıkları fotolamak anca donerken aklımıza geldi o yuzden bu gece tekrar balıga gidiyorum eger tutarsam bu sefer daha duzgun fotolamaya calısacagım :)

20. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    hadi bakalım şansınız bol olsun:)