haftasonu köye gidip kasna peşine düşmeye karar vermiştim. cumartesi akşam köye vardım, pazar sabah erkenden kalkıp önce iri boy toprak solucanlarını topladım, sonra da oltamı hazırlayıp ırmağın yolunu tuttum. yaklaşık 3-4 saat mantarlı, tek iğneli göl kamışıyla şansımı denedim ve bunları aldım. aslında 3 numara meppslede avlanılabilir ama pek mümkün değil bizim orda. balık keyifliydi, günümde güzel geçti. bol oksijen, sessizlik ve yeşillik terapisiyle oldukça rahatladım. herkese bolşanslar.
Guzel av ve harika görüntüler , temiz hava da cabası , tebrik ederim. Resimlere baktikca Agva ya kaçasim geliyor walla..
"Misiri gurutdun mi, anbarda durutdun mi" Bu ne yaaa??? Ahmetim tebrikler. Ellerine sağlık, harika kefaller. Yer desen, zaten cennet. Ne diyelim, dahasına rastgelsin. Karadeniz sarılardan, çinolardan kudurmuş diyorlar. Varır herhalde bir deniz avı planı? Selamlar, sevgiler.
teşekkür ederim efendim. mısırı guruttuk ama ambara koymaduk daha deniz avı planı yapmaya gerek kalmıyor abi. hafta içi her akşam deniz avında olduğumuz için plan yapmaya fırsat kalmıyor. çokda fazla verimli değil bu sene çino avı ama inşallah önümüzdeki günlerde açılır.
Ah be Ahmet sen nerede yaşıyorsun haberin var mı? Kefalleri böyle boynu bükük bıraktın o resimlerin yanında. Ellerine sağlık, ama bu sefer balıklar için değil resimler için Mısır da mısır..
Ahmet tebrikler balıklar çok güzel. Memlekette balık tutmuş kadar oldum sayende İlkokuldayken merkezdeki tek köprünün ayaklarının altına gider hamsi gibi balıkları tutmaya çalışırdık. Tabi o zamanlar ne balığı tuttuğumuzuda bilmiyorduk ama belkide bu balıkların büyük büyük dedeleri idi Mısırları bilmem ama kabakda gözüm kaldı
Ellerine sağlık sevgili Ahmet. Güzellikler icersinde balığı güzel,havası,doğası güzel. Paylaştığın icin teşekkürler Sevgiyle kal
güzel yorumlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. her insan ömründe bir kere gelip karadenizin köyleriniz görmeli bence.
Ahmet kardeşim avımızı bir kenara koyalım , o orada dursun fakat o eşsiz güzellikteki manzara hep önde dursun, arkadaşlar bakın tarih 10 ncu ay yani sonbahar , fakat sanki ilkbahar havası varmış gibi heryer hala yemyeşil capcanlı , Ahmet eğer o balıklarıda yeşillikler içerisindeki bir ortamda yakaladıysan senin yaşadığın resmen ve fiilen cennetin güzellikleri.
işte bu yaaa ben karadenize yerleşecektim akdenizli karadenizde yapamaz dediler zorla caydırdılar şimdi yeniden akdenize devam
her akdenizli karadenizde yapamayabilir. o konuda bişey diyemiicem. bikere deniz harbiden kara, akdenizle hiç alakası yok akdenizi ilk gördüğümde şoke olmuştum bu nasıl deniz diye kara derken yani, sürekli hareketli ve dalgalıdır. havası ordan serindir, daha muhafazakardır, kültürel farklılıkta var elbette.