04/ekim/2009 lüfer Avlarımız sürüyor (ALİCO)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

1. İstinyeli

İstinyeli Uğraş

Tebrikler Ali abi.

2. istavrit

istavrit Boğaç

Tebrik ediyoruz
    SİDE BALIKÇILAR DERNEĞİ :D

3. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Kofana 58 cm. İstavrit 13 kg 2 kişi tebliğden önce
    Ah be abi. Bu aralar sende olmasan bişey göreceğimiz yok. Bende bu aralar bir kısmetsizlik var. Bakalım bu hafta sonuna kısmetse.

Tekrar tekrar tebrikler.

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Ce'eee yapan trofe lüferimiz (sırtıkara mı oluyor yoksa?) şu an nerelerde gülerek seni anlatıyor biliyor musun? Neyse boş ver, anlatsın dursun.:mad:

Bu gün ona selam vermeyi düşünürsen, "dua" hazır. Düşünmezsen, sen biliin ustam. :D :eek::)

5. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    aliço artık bir belgesel yayınlamanınzamanı geldi, ama uzun metrajlı olsun seyrederken gözümüz doysun,tebrikler kardeşim,bu belgeseli bi düşün fotolar güzel,bide canlı canlı bi seyrede bilsek amma olur. desene balıkmı tutayım rapormu yazayım. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ;)

6. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    palamut bugun oynaklarla beraber aşağı akmaya başladı zaten ayın karanlığa düşmesiyle ki ayın karanlığına 8 gün kaldı o gun palaut çok güzel akar aşağılara 1 hafta içinde çok palamut gelir meralarımıza çok

Elbette bu sene yakalarım onu. beklıyoruz bakalım. biraz unutturalım kendımızı dinlenelım beklemeye geçelim.

sağolasın alper beklıyorum guzel avlarını

Ercan palamutlar geldı bugun hatta çapariyle epey tutulabılırdı. ama mola dedık motorun yağı suyu bakımı falan fılan bir kaç gun rotar yapıcaz.

Sağolunuz. balık olsa hergun her saat dakıkalık haber verebılsek. takım kadro evet bizim kadro epey sağlam. Lüferlere devam inşallah.

Oltaya biyik balık geldiğinde kurşunu çektiğimizde çıkarmakla uğraşmak yerıne keseriz. ve olta mısına olarak kalır daha rahat hareket etme kabılıyetı sağlanır. yoksa bir daha kurşunu almak içeri vurması küpeşteye demesi balığın kaçmasına neden olabılır. en guzelı kesmek .

Koral ben bunu iki haftadır sürekli yazıyorum ama ilgilenen olmadı. en sonunda bir kamış alıp ben deneyeceğim karadan...

Eyvallah dostum sağolasın.

Sen devam et bu kafayla. çok balık tutarsın. dernek gezmek yuzmek güneşlenmek olaylarıyla ama aktı gitti balıklar gelince havanı alacaksın demedi deme

Zeynel balık sizin orada daha yoğun imralı nın balıkları bilhassa bugunlerde çokta irileri gelecek. kofanalar hazır ol...

Dualarını esirgeme bizden ustadım. O balığı burda sergileyeceğim sende burdasın ende burada ağabey. elbet denk getireceğim bakalım.

tarkan video çekecekti ancak oltayı elınden bırakamıyorkı video çeksin adam balık çekmenın derdınde sağlı sollu yapıştır al balıkları ne güzel iş. sağolasın dostum ellerine gönlüne sağlık daha güzel av günlerine inşallah.

7. dejavu3461

dejavu3461 harun

üstad tebrikler, harika av olmuş.
    yeni sardım ben lüfere . anca fırsatım oldu.paylaşımlarınızdan bişeyler öğrendim. lüferin peşindeyim;) ilk lüferimle rapor yazmayı bekliyorum sabırsızlıkla. kısmet olursa tabii...
    paylaşımınız için teşekkürler...

8. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Tamamdır harun bende dört gözle beklıyorum raporunu olmayacak birşey değil. dediğim gibi kanaldan balık akmadı ancak meralardakı balık halen oralarda ve kıyılarda yemının peşinde koşuyor yakına hep yakına bakmak lazım. bu gece zargana süzdüler arkadaşlar muhtemelen yarın balık olacak. denemekte fayda var.

9. delikanhkn

delikanhkn Hakan

Favori Kamış:
    shimano alıvıo 4.20
    Favori Makine:
    shimano alıvıo 10000 fa
    En İyi Avı:
    kefal yaklaşık 1 kg
    bırakın bu işleri gelinde kıyıdan avlayında balıkçılığınızı göreyim dün akşama kadar saray burnunda 1 adet balık çeken görmedim tekneden boş dönme şansın yok dün kafayı yedim bidaha töğbe

10. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Nasıl bırakalım bu işleri? Bizim olayımız bu. tekneden balık avlamak. Kıyıdan anlamayız biz sen tekneden anlarmısın buyur gel sen tekneden tut bizde görelim.Tekneden biz o kadar çok boş döndükki o kadar olur inanmazsan geçen seneki konularımıza bir bak görürsün orada. Kafayı yeme gelirsen 3-5 lüfer veririz onları yersin

Sevgiyle kal.

11. lapinavcısı_bursa

lapinavcısı_bursa abdullah

En İyi Avı:
    1,8kg karagöz
    AliCO abi çok güzel avlar yapıyorsun daa... boğazı kurutacaksın diye korkuyorum.:):) birkaçgün balıkğa ara ver dee birkaç balıkta bizim bu tarafa geçsin?
    Bereketli avlar dilerim...

12. istavrit

istavrit Boğaç

Şafak 4 ...Cumartesi akşamı sulardayız ...Serdümen göreve hazır ve nazır ...Tasmalama idmanları yapıyorum ...Bilirsin sen bu sanatı ...Tasagami :cool: ...Lazer kesim iş yapıyor mu hacı :confused:

13. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Ali abi tebrikler kaçana da üzülmiycez senin nasibin değilmiş.

14. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Hiç fire vermedi. o balığı bile çekti yukarı işte sen oyle düşün. balıklar bugun gelmeye başlmışlar biraz biraz bakalım. bu arada işlerı kolayladım sayılır. Tasagami evet bilmemmi literatüre ben verdim bu adı....

15. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    sağolasın dostum bakalım hayırlısı. iyiki göstermedi kendini.

16. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Bu arada arkadaşlar kanalda bolca sinarit mevcut bilgilerinize. kiloluklar.

17. 3182

3182

Usta gittim gördüm gamakatsu yu en sonunda :D fakat rapala düğümüm zayıf biraz daha çalışmam lazım :D

18. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    çok darlandım yıne kadem bak denize çıkartma benı......

19. 3182

3182

sen mi benmi. Skıntıdan kurdeşen döküyom iş yerinde.

20. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    kademcim bugunlerde yeni bir takım denıyoruz derın suda. bu denemeler çok başarılı olduç yeni bir iğne üzerinde epey çalıştık ve hiç firesiz çalışmayı başardık. (derken gelen o balığı saymıyoruz ama iğne hatası değildi. çünkü iğne bir gram açmamış görev yapmıştı ya yanağı yırtıldı. zannedıyorum yada tukurdu.)