04 Mayıs 2008 Tekirdağ Hıdrellez Buluşması

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında SedatMert tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Suatreis

Suatreis

Mırmır dediğin böyle olur işte....:D :D :D

Hem balıkçı, hem site admini hem de sevgilin olursa olacağı da budur:D

2. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı

abi işin zor gerçekten :):D

3. simendifer

simendifer Sennur

Atıl kurt diyorum. :p

4. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    geldi :D:D:D:

5. Suatreis

Suatreis

Termos.....Çay.....Sen bilirsin..:D

6. Suatreis

Suatreis

Arkadaşlar şaka bir yana kurt meselesi zaten aklımdaydı, galata köprüsü üzerinde canlı kaya kurdu satışı yapılıyor. Bütçem kurt alımı için ne yazıkki 10 ytl üzerinde değil. Bu iş için kullanabileceğim termosum var. ( soğuk ve karanlıkta kaldıkları sürece 3 gün kadar rahatlıkla canlı tutulabiliyorlar) Alabildiğim kadar alıcam, kardeş payı yapabiliriz.

7. simendifer

simendifer Sennur

Yeni bir ikinci termos... Balık... Mırmır... Sen bilirsin. :p

Not : Konular harici lütfen. ;)

8. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    bu canpinkin :D:D

kocaman bir tapelası varmı acaba yol üstünde ?

9. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    eyer bir spatula yada tel elek ve kürek varsa bence yem işimiz çok rahat olur. çünkü ben tekirdağda hep bu şekilde kurt çıkartıyorum. kum için eleği kullanıyorum, kayalıklarda da spatula ile midyeleri kazıyıp altından çıkartıyorum. bu bölgede böle bir şansımız varsa çok iyi olur. bolca çıkartabileceğimizi düşünüyorum.

10. Suatreis

Suatreis

3-4 Mayıs için hava raporu ve merkezi tahminler ile tavsiye ettiğim genel tedbirler aşağıdaki gibidir.

Arz ederim...

03 Mayıs Cumartesi günü öğlen saatleri itibarı ile rüzgar sağ tarafımızdan saatte 10 Km hız ile esecektir. Bu durum ağaç yapraklarının hışırtı ile salınmaları ancak yaprakların kopmamaları şeklinde ve yere 1.5 metreden serbest düşüş ile atılan kağıt peçetenin yaklaşık yarım metre sol tarafınıza düşeceği şeklinde izafi olarak betimlenebilir.

Cumartesi günü hava sıcaklığı 18 celsius olarak belirtilmiştir. Rüzgar hızı ve yönü hissedilecek olan sıcaklığın 15 C. civarında olacağı tahminiimdir. . Gece şartları için saat 21:00 itibarı ile hissedilen sıcaklığın 11 C. ye kadar düşüş göstermesi normal karşılanmalıdır. Rüzgar yönü sabaha karşı değişiklik gösterecek ve tahmini olarak saat 04:00 gibi kuzey batı yönü yani sağ arka yönden çaprazlama esmeye başlayacaktır. Bu durumda hissedilen sıcaklık 10 C. ye kadar düşüş gösterecektir.

Ayrıca cumartesi günü havanın kapalı ve aralıklı yağışlı olduğu ile pazar günü sabah saatleri itibarı ile gökgürültülü sağnak yağış beklendiği bildirilmektedir.

Tedbir alınması hakkında :

Geceleyecek arkadaşlarımızın çadırları su geçirmez ( 3 mevsim tipi ) nitelikte değil ise yanlarında 1 paket battal boy çöp torbası ile kaliteli marka koli bandı vede 5 mt.kadar çamaşır ipi bulundurmalarıı, yedek koruyucu kıyafetlerini almalarını ve yağmurluk bulundurmaları...Mutlaka strafor veyahut mat almaları

Su geçirmez ikinci kat brandaları var ise getirmeyi unutmamaları, gereğnde kurulanmak için muhakkak en azından bir el havlusu bulundurmalarını tavsiye temekteyim.

Basit yaralanmalar için gerekli antiseptikler ve lokal anestezikler bende mevcuttur. Yanımda olacaktır. Olağanüstü bir durumda tıbbi ilk müdahalenin yapılması ve güvenlik tedbirlerinin alınması ile uygulanması konusunda eğitimli ve Sedat Bey in oluru ile gönüllüyüm. ;)

Bu arada rüzgar durumu balık açısından oldukça iyi olarak değerlendirilebilir. Bölgeye hakim arkadaş ve ağabeylerim daha iyi bilir ama 10 yıl kadar Silivri de kaldım ve o meraya göre gayet güzel bir durum.

Son düzenleme: 1 Mayıs 2008
  11. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı

suat bilgiler için teşekkürler gök gürültülü sağnak yağışli diyorsun pazar günü için yani böyleyse yalnız gelicem kesin demi :D

12. Suatreis

Suatreis

Meteoroloji nin verdiği değerler ile bölgenin karakteristik iklim özelliklerini karşılaştırdığımızda böyle bir sonuç elde edebiliyorum. Gökgürültülü sağnak yağışın aralıklar ile olacağını söylemek afaki kalmaz. Ancak, bildirilen meteorolojik hadise tahminlerininde tutarlılık yüzdesi vardır. 2 gün sonrası için bu tarlılığın yüzde 80 olacağını düşünüyorum. Olurda ailece gelmek niyetinde olursan gerekli durumda biz çadırımızı size terketmeye gönül rahatlığı ile söz verebiliriz:)

13. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    sağol kardeşim ben de arabayla gelicem heralde en kötü arabaya sığınırız :) fakat bu durumda yalnız gelirim büyük iğtimal evde bir iştişare yapalımda neyse tekrardan sağol :)

14. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    ....:)konu yukarı

15. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Sen banlanmak mı istiyorsun kardeşim:D Adminemiz ne derse odur:D

Sennur kardeşim sen hiç merak etme, senin için kurt değil kurt köpeği bile tedarik ederim.:D

Sabret karınca:D
    Özgürcan, Tuncay ile cumartesi günü kumdan çıkarabildiğimiz kadar kurt çıkaracağız. Kaya kurdu için sana bir spatula getireceğim:D
    Suat o da sorulur mu? Tabiiki hepimiz elimizden ne geliyorsa yapacağız, sen de dahil. Bu güvenlik konusunda yarın seninle telefonlaşırız. Ne de olsa bu konularda tecrübelisiniz.
    Koral yer konusunda balıktan çok her türlü hava durumunu gözönüne alarak bu yeri tercih ettik. Eğer yağmur yağarsa üzeri kapalı alanımız var. Bizler de çocuklarımızı getireceğiz. Tabii kimimiz de torununu:D :D Sen de al çoluğunu çocuğunu gel.

16. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı

tamam abi komutana söyliyim bir :D

birde kendimi düşünüyorum ben biliyorsun kışı yağmuru soğuk la aram yok pek :D:D

17. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    Tamam Sedat amca sağolasın :D

Son düzenleme: 1 Mayıs 2008
  18. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Organizasyon yeri.

Marmaraereğlisi'ni geçtikten sonra Yeniçiftlik'e ulaşılır.

Yeniçiftlik'i bir kaç km geçtikten sonra bir dönel kavşak ve Akpet petrol istasyonu var oradan yola devam ediyoruz.

Petrol istasyonundan bir kaç km daha gittikten sonra sağ tarafta resmini gördüğünüz bir baz istasyonu bulunmakta.

Bu baz istasyonunun hizasında durup sol tarafa baktığınızda yolun karşı kıyısında ünal camping'i göreceksiniz:D :D

Karınca, ahanda sana camping'in kocaman tabelası:D

İstanbul tarafından gelecek arkadaşlarımız camping'i 500 m geçtikten sonraki dönel kavşaktan geri dönerek organizasyon yerine gelebilirler.

Yer konusunda başka sorusu olan:confused: :)

19. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    bu arada arkadaşlar Sedat amcanın dediği kavşağın orda bir güzel Trabzon ekmeği yapan fırınlar varki anlatamam. Bayatlamıyo da kolay kolay tavsiye ederim mutlaka alın. Ek bilgi olarak da veriyim dedim:D

20. Suatreis

Suatreis

Şimdi canım bi sucuk çekti var yaaaaa...Özgür, Allah seni bildiği gibi yapsın emi..:D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.