Balık boyları çok büyük gözükmüyor. Bir iki tanesi hariç. He bir de birşey daha var. Avlak belirtmeyen topicler bana amaçsız geliyor Özkan alınmak yok kendi görüşlerim Pazar yapılmış bir av. O gün giden arkadaşlarım baya büyük aldılar lüferleri. Şanssızlık olmuş adınıza. Bu arada skor da biraz az geldi. Neyse bir dahakine daha iyi olur umarım.
Bunları düşünmeyenin bir amacı olmamış mı oluyor? Yazmak istedikten sonra Anadolu yakasına gidip Avrupa yakasındaydım diye de yazılabilir maksat açık vermemek....bunun amacı ne olabilir.....
Ya ne açık vermemesi? Vedat abi tek tek yazmış heryeri. Bulunduğumuz forumda da var zaten. Özkana ben yorum yapmıyordum. Bundan sonra yapıcam. Herkesin topice gelip yorum yapıyorsa. Kendisi de yorumları alacaktır. Sizle tartışmaya girmiycem. Bazıları tek kendi olsun istiyor herhalde forum da. Ama burası forum. Herkes topiclerini açıcak. Zaten bu yorumları mı yazdıktan sonra kendisini ignore liste ekliyorum. Mesajlarını görmek istemiyorum çünkü. Benden alıntı yapmassa da sevinirim. Buraya yazmış olayım. Sadece ben ben ben başarılıyım yaparım. Başka kim varsa karalarım mantığında biriylen işim olmaz.
Konu nereden nereye geldi Gerek varmıydı peki. Özkan'ıda sizide reel dünyada henüz tanımadım. Ama bu yazıyı hakettiğinide düşünmüyorum açıkçası. Forumlarda birbirimize girdiğimiz arkadaşlarla reel dünyada tanıştığımızda durum çok farklı olabiliyor. En az 10 arkadaşımı sayabilirim bu konuda. Yazmadığımız kalmadı birbirimize ama şimdi telefon açsam yada açsalar yollara düşeriz . O derece yakın dostlar olduk. Anlık olarak sinirlenebiliriz sonuçta hepimiz insanız.
Sizler sayesinde geldi. Durup dururken saldırırsanız böle olur. Laf sokarsanız böle ol ur. Teşekkür etmeden art niyetli yazarsanız böle olur. Seni de ekledim ignore liste . Benim topiclerime yazmayın. Zaten başka mesajlarınızı da okumuycam artık otomatik olarak. Kimse uysal koyun deil. Ben uğraşmışım 3-4 saat. Kan ter - kalabalık . Sevinçle gelip buraya koymuşum. Yemedik laf kalmadı. Yok ya ? Daha fazla tartışmamak üzere 2 nizde ignore listtesiniz. Hadi bye bye. İyi niyetli deilsiniz çünkü. Gidin tutun da onları görelim.