Valla hava kötü olacak diye en azından susuz göletine gidelim dedik.. Hamur ve Mısır hazırdı.. Takımlar da tamam.. Sabah 5:30 gibi kalktık. 6:00 göletteyiz. Hemen yemlemeyi yaptım.. Mısırları savurdum. Sazan yayına hamuru taktım. onuda açığa attım.. 4 adet de kamış vardı dip olta onları da açığa salladık.. İnanılmaz soğuk.. donuyoruz.. Bir yandan poğaçaları ve kekleri götürüyorum.. ama soğuk !!! 2 saat dayanabildik.. sonra kahvaltı için ekmeklerimizi ve gazeteyi alıp evin yolunu tuttuk. Evin önünde 15-20 dk muhabbet ettik.. Gelecek haftanın hayallerini konuştuk. Programı yaptık Ama tabi esas iş evdeydi.. Sabah dönüşte buzluktaki temizlenmiş turnalardan 6 tane çıkardım.. kayınvalide ve kayınpeder de bizdelerdi.. az önce güzel bir sofra kurup tavada pişirdikten sonra mideye indirdik.. Eh demekki karınca gibi düşünmek lazım kış soğuklarında balık tutamayınca balıksız kalmamak için stoklara başvurmak gerekiyor
Bence en güzel duygulardan biri ne biliyor musunuz... Soğuk kış günlerinde, üşüyerek dönülen avlardan sıcacık eve girmesi insanın... Buzlarının erimesi, ve tutulan balıkların bu sıcak ortamda tüm aile fertleri ile yenmesi... Allah bizi bu küçük mutluluktan alıkoymasın....