Çok güzel bir av olacaktı fakat erken bırakmak zorunda kaldık..Bunları almam 1 saat sürdü ve ayrılırken balık halen yiyordu yemi... Bunları 70 metreden derindi sanırım.6 iğneli takım 8 numara çapraz çelik iğneler.(Taban iğnesi 7 numara) 150 gr kurşun takım ile tavuk ve yanıç kullandım.Orkinos çiftliği yakınlarıydı.
Tebrikler Cem kardeş. iyi av olmuş. Bu arada nerede yakaladınız. Kaç metrede. Hangi yem hangi olta onlarıda söylersen tam olur.
Cem, Antalya için ketezede bir saatte bundan daha iyisinin olacağını sanmıyorum. Balıklar çok kaliteli, hele de o elinde tuttuğun mercan bir harika. Peki bunların dışında başka balık gelmedi mi oltaya, yoksa geldi de fotoya mı koymadın? (izmarit, balon vs...) Tebrikler bence dediğin avlak yeri için gayet güzel bir av...
valla birkaçtane izmarit çıktı sadece o kadar.. su o kadar bulanıktı ki ben mercanın bile vurmasına şaşırmıştım zaten...Nasıl gördü de yemi aldı enterasan.Demekki balık kokudan da alıyor yemi Başka da birşey çıkmadı..Daha doğrusu fırsat kalmadı hemen döndük.