06.03.2011 Perch Avı Raporum

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında koate tarafından paylaşıldı.

1. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Paşam fenerli değilim, Galatasaraylıyım malesef.. işim maçlarla ilgili olduğu için stad stad geziyorum :)

dün de hoş bir enstantane oldu, tam yazarken gol geldi, çekeyim dedim.. FB nin ikinci golünden birkaç saniye sonra çektim videoyu..

2. feridun_45

feridun_45 feridun dönmez

hadi yaaa,eh ne yapalım herkez mükemmel olacak diye bişey yok,o kadar kusur kadı kızındada bulunur..allah kurtarsın ne diyim:D:D:D

3. dqn

dqn doğan

Favori Kamış:
    olta
    abi sabrına hayran oldum...
    inşallah emeklerinin karşılığını bir dahaki avda alırsın...

4. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Güzel zaman geçirmişsiniz ama bu son olaya üzüldüm gerçekten bu tarz şeyler herkezin başına gelebiliyor türkiyemizde cahil insan çok yapıcak bişey yok. Bu arada tatlısulevreğini daha derinlerde aramalısınız belki şansınız daha çok artıcak o zaman..

5. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Talihsiz olaya üzüldüm aracın plakasını alsaydın keşke jandarma bölgesiyse kısaca meseleyi anlatır ihbar ederdin nasıl ki usulsüz avlananları ihbar edebiliyorsak böyle öküzleri de ihbar edebiliriz yanında olsam kırmızı sekize çevirirdik onları ya:confused: ,sabırlı davranmakla en iyisini yapmışsın bir daha böyle tatsız olaylarla karşılaşmamanız dileğimle her ikinize de sevgilerimi yolluyorum

6. autan

autan Gorkem

En İyi Avı:
    95 cm Turna
    Baybora Bey,
    Çok geçmiş olsun. Benzeri durumlar benim de bir kakç kez eşimle balığa gittiğim zaman başıma geldi. İnsan kendini zor tutuyor bu hanzoları görünce ama bence de en doğru kararı verip soğukkanlı davranmışsınız. Atçek perch avı içinse bence az daha sabredin turna sezonu açılıyor. Turnada kurtlarınızı dökersiniz. Ayrıca nisan mayıs aylarında belli derneklerin turna organizasyonları oluyor ve gerçekten hepsi de aile ortamı içinde çok güzel geçiyor. Eşiniz de balık avına meraklıysa onlardan birinde birlikte avlanabilirsiniz.

7. mert05

mert05 MERT

En İyi Avı:
    98 cm.turna-50 cm. sudak
    çok geçmiş olsun... bu tipler kendini iyilikle ve güzellikle ifade edememiş, yaptıkları terbiyesizce davranışları ise övünç kaynağı olarak gören tipler. sabrınız en doğru karar olmuş, inşallah bir daha böyle olaylarla karşılaşmazsınız. perch avı için 6-7-8. aylar daha uygun olacaktır. solucanla, canlı yemle, kendi eti ile mantarlı veya dip oltası iş yapar. at-çek ile sabah serinliği en güzel zamandır. balık eğer bol ise her an her dakika saldırı halindedir.daha keyifli, bol balıklı avlar diliyorum.rastgele...

8. angelmen33

angelmen33 GÖKHAN

Favori Kamış:
    REMİXON
    Favori Makine:
    REMİXON
    vay arkadas bizim hanımda bizden evvel düsüyor yollara :D
    buda benim sansım olsa gerek güzel rapor emegine saglık :)

9. goksungokhan

goksungokhan Goksun Gokhan Kaynak

En İyi Avı:
    dorado 4.3 kg., barracuda 3.4 kg., kedi baligi 3.3 kg.
    Baybora kardesim guzel birgun guzel bir rapor olmus paylasim icin tesekkurler.
    hayvanoglu hayvanlara diyecek laf mi olur? dovsen anlamaz, sovsen anlamaz. Iyiki tatsizlik kotu boyutlara ulasmamis. Insanin haniminin yaninda biri sekil yaparsa insanin ne yapacagi belli olmaz sonucta. Buyuk gecmis olsun. Rastgele.

10. fatihsaskom

fatihsaskom Fatih

iyi olmuş abi gebertmediğin bunlar ölünce adam yerine konuluyo sen yanarsın