Paşam fenerli değilim, Galatasaraylıyım malesef.. işim maçlarla ilgili olduğu için stad stad geziyorum dün de hoş bir enstantane oldu, tam yazarken gol geldi, çekeyim dedim.. FB nin ikinci golünden birkaç saniye sonra çektim videoyu..
hadi yaaa,eh ne yapalım herkez mükemmel olacak diye bişey yok,o kadar kusur kadı kızındada bulunur..allah kurtarsın ne diyim
Güzel zaman geçirmişsiniz ama bu son olaya üzüldüm gerçekten bu tarz şeyler herkezin başına gelebiliyor türkiyemizde cahil insan çok yapıcak bişey yok. Bu arada tatlısulevreğini daha derinlerde aramalısınız belki şansınız daha çok artıcak o zaman..
Talihsiz olaya üzüldüm aracın plakasını alsaydın keşke jandarma bölgesiyse kısaca meseleyi anlatır ihbar ederdin nasıl ki usulsüz avlananları ihbar edebiliyorsak böyle öküzleri de ihbar edebiliriz yanında olsam kırmızı sekize çevirirdik onları ya ,sabırlı davranmakla en iyisini yapmışsın bir daha böyle tatsız olaylarla karşılaşmamanız dileğimle her ikinize de sevgilerimi yolluyorum
Baybora Bey, Çok geçmiş olsun. Benzeri durumlar benim de bir kakç kez eşimle balığa gittiğim zaman başıma geldi. İnsan kendini zor tutuyor bu hanzoları görünce ama bence de en doğru kararı verip soğukkanlı davranmışsınız. Atçek perch avı içinse bence az daha sabredin turna sezonu açılıyor. Turnada kurtlarınızı dökersiniz. Ayrıca nisan mayıs aylarında belli derneklerin turna organizasyonları oluyor ve gerçekten hepsi de aile ortamı içinde çok güzel geçiyor. Eşiniz de balık avına meraklıysa onlardan birinde birlikte avlanabilirsiniz.
çok geçmiş olsun... bu tipler kendini iyilikle ve güzellikle ifade edememiş, yaptıkları terbiyesizce davranışları ise övünç kaynağı olarak gören tipler. sabrınız en doğru karar olmuş, inşallah bir daha böyle olaylarla karşılaşmazsınız. perch avı için 6-7-8. aylar daha uygun olacaktır. solucanla, canlı yemle, kendi eti ile mantarlı veya dip oltası iş yapar. at-çek ile sabah serinliği en güzel zamandır. balık eğer bol ise her an her dakika saldırı halindedir.daha keyifli, bol balıklı avlar diliyorum.rastgele...
vay arkadas bizim hanımda bizden evvel düsüyor yollara buda benim sansım olsa gerek güzel rapor emegine saglık
Baybora kardesim guzel birgun guzel bir rapor olmus paylasim icin tesekkurler. hayvanoglu hayvanlara diyecek laf mi olur? dovsen anlamaz, sovsen anlamaz. Iyiki tatsizlik kotu boyutlara ulasmamis. Insanin haniminin yaninda biri sekil yaparsa insanin ne yapacagi belli olmaz sonucta. Buyuk gecmis olsun. Rastgele.