Günaydın herkese. Saat sabah 07:00 civarıydı, yer Karaköy Metal İskele, ben Talat abimleri beklemeye başlamıştım, sanırım biraz erken gelmiştim , ordaki büfeden bir çay aldım ve o mis gibi havayı solumaya başladım. Oturdum ve etrafımı seyrediyorum, bir yandan da çayımı yudumluyorum. İskelede iki arkadaşımız oltaları kapmış sallıyorlar denize, kıraça katlediyorlar ve beklenen an geldi saat 08:30 civarı Talat abim telefon açtı geldik biz. Topladım takımı oltalarımı atladım tekneye ve.... Çıktık yola avlak yerimize doğru. Teknede selamlaşmalar v.s. 10 dk. sonra geldik av yerimize, hava mükemmel ortam harika Talat abim bambaşka Herkeste ayrı bi telaş başladık çaparilerimizi ayarlamaya.
Attık oltalarımızı denize ve başladık asılmaya Abimin Keyfi yerinde. ohhhh mis gibi Valla keyifler yerinde almışız tekirleri. değmeyin bize Benden bu kadar devamı Sinan arkadaşımız da. Herkese Saygılar sevgiler
Oh mis gibi boğaz havası.... Tebrikler güzel gün olmuş. Balık fotolarını görsekte ,güzel av olmuş desek