06,05,2007 sazlı bosna av raporu!!

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında wagabonds tarafından paylaşıldı.

1. wagabonds

wagabonds

Favori Kamış:
    olta
    herkese selam 05,05,2007 aksam saat 7 civarlarında gökhan arkadasımızla sazlı bosna mermer ocaklarına turna avı için gittin hava kararana kadar tık yoktuhava karardıktan sonra sohbet yemek falan derken geceyarısıoldu biraz kestirdikten sonra 5 sularında tekrar silikon balık ve kasıklarımızı sallamaya başladık ama nafile hiç bişi yakalayamadık ama cok ilginc turna kasıgın pesinden kıyıya kadar geliyordu ama saldırı yok herneyse gün ısıdıktan sonra ne görelim heryer ag dolu adamlar cekmişler kamyonu 4 tane kocaman ag atmıslar içim cız etti valla agları topladıktan sonra ne göreyim tam bir katliam 3 cuval sazan hemde yumurtada olmasına ragmen kim dur diyecek bu vahşete!!!

2. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    arayacaksın jandarmayı vereceksin kamyonun da plakasını sende dur demeye katkı sağlamış olacaksın kardeşim

3. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    biz orada ava çıktığımız zaman botla açılıyoruz. ağlara rastlarsak çekip kesiyoruz. içinde sağlam balık varsa da suya salıyoruz. eğer imkan varsa böyle yapın.

4. avcı_55

avcı_55 Alaattin ışık

Favori Kamış:
    Olta.
    Bu tip insanlarla uğraşmanızı vede ağlarını kesmenizi önermem.Bunlar zaten insan olsa ağ atmazlar.
    Jandarmayı aramaktan başka birşey yapmayın.Başınızıda belaya sokmayın.

5. vallahi

bu olaya özel olarak silahlıkuvvetleri tahkir ve tezyif etmek istemem ancak bu gibi durumlarda ulkemizde yerel kolluk kuvvetleri genelde olaydan haberdar ve pay sahibidir yada çok zorunlu durumlar dısında bu tip birşeyden haberdar olduktan sonra pay sahibi olurlar.
    kendi özel tecrübelerime göre. Zaten onlarda da bu tip bir bilinç olmadıgından uzlasma yoluna gidiverirler . yoksa koca aglar hatta dinamitler falan nasıl kullanılır. ucsuz bucaksız Avustralya çöllerimiki burası bunca patavatsız olunsun.

Ancak ne kaa şikayet okaaa rahtsız etme o kaa caydırıcılık mantıgıyla her gördugunuz an basın sikayeti. alo jandarma alo polis alo sahil guvenlik.
    nede olsa yavas yavas bu sikayetler kayda geçiyor otomatikolarak .sora soruyorsun jandarma il komutanlıgına. faks yada maillerle dilekçeyle. noldu kardes ben sikayet etmiştim.
    cevap vermek zorundalar.
    bunu yapa yapaa yola sokacagız biz bu ülkeyi. Bir dönem istanbul trafiginde gunde 4-5 trafik ihbarım oluyordu polislere. Şimdilerde trafige çok çılmıyorum. genelinde de mecbur kalıp adamı alıyorlardı hemen.
    özellikle masa bası elemanlar dısardakileri kıskandıgındanmı nedir bu tip ihbarları çok ciddiye alıyorlar. buda onların psikolojisi.
    vatan hayrına kullanmak lazım sikayet mekanizmasını.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 6 Mayıs 2007
  6. aynen sana katılıyorum Cengiz kardeşim.''ite dalaşmaktansa çalıyı dolan'' teknoloji diye bir şey var...ara ve yaz.ayrıca bu şikayet değil temel hakkımız:)

7. görev

"hak"tan çok görev dostum "hak"sızmıyım. Benim senin diger arkadasların çocuklarımız için yapmamız gereken bir görev üstelik. Birde o göllerde derelerde telef olan allahın bize emanet ettigi canlara karsı bir borcumuz.

8. PaO

PaO

Favori Kamış:
    Zıpkın Olta
    En İyi Avı:
    3 gr. Kaya Balığı
    Evet bu konuda polis jandarma işe yaramaz...Bilmiyorlar mı sanıyorsunuz ama nedense birşey demiyorlar...Nedeni açıkta neyse....Bence arkdaşın dedii gibi adamların ağlarını kesin yada ağlarını boşaltın tüm balıklarını alın canlılarını salın, ölü varsa onlarıda gidin kedi köpek ne varsa ona verin o adamlar yiyeceğine kediler yesin....

9. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    sevgili Ümit:sazlıbosna gölüne Hadımköy Jandarma bakıyor.

telefon:0212-771 20 09 / 0212-7714471

yarım saat veya 45 dak.bulmuyor jandarmanın suyun dibine inmesi.sadece tam olarak mevki tarif etmeniz gerekli.eşgal,aracın markası,rengi,kaç kişiler gibi.ben baya iki ayaklı balık yakalattım bu yöntemle.hadi bakalım bu da balıkçılığın başka bir versiyonu.pamuk eller tuşlara.bu rezaleti yapanlara sizler de çekinmeden arayın...rastgele;) .onlar attığı ağlarla balık yakalıyorlar ya kolayca!!!inanın kendileri o ağlarla yakaladıkları balıklardan daha kolay yakalanıyorlar jandarmanın ağına,bir deneyin.koca koca adamlar önce inkar ediyorlar sonrada nasıl da böğürüyorlar.yazık çok yazık.

10. umut verici

siz sikayet ettikce işbirligi içindede olsa kolluk kuvvetleri zora girecektir. Malum birileri farkındayda ust makamlara iletme ihtimalide vardır. Bu nedenle görevlerini yapmak zorunda kalırlar.
    Birazda bizim sessizliğimize cesaret almıyorlarmı.

macir_ertan ın tecrübeside buna bir örnek. elinize sağlık arkadaşım en dogrusunu yapmıssınız.

11. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Cengiz Beyin dediklerine tamamen katiliyorum ve kendisine tesekkur ediyorum.
    Lutfen herkes siddet ve tahrip icermeyen her yontemle caydiriciligi ve bilinclenmeyi saglamak icin ugrassin. Herkes bu yonteme sarilirsa kolluk kuvvetleri bir yerden sonra bu olaylara ses cikarmamazlik edemiyecektir.
    Her sey biz de bitiyor. Sikayet degil , akilli aksiyon.Vazgecmeden akilli aksiyon.
    Bu cagrilari kendine katan bir seyler yapmaya hayatindan bir parca veren tum arkadaslara tesekkur ediyorum.

12. wagabonds

wagabonds

Favori Kamış:
    olta
    biraz gec oldu ama bilgileriniz için çok tesekkür ederim bi dahaki sefer gidersem direk jandarmaya ihbar edecegim inanın

13. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    dostum kimseler oradada yoksa ağları kes yak bişiler yap ama dikkatli ol :D :D

14. berkman84

berkman84 Gökhan

Favori Kamış:
    Balzer Trendos 3,90 (3 parça)
    Favori Makine:
    balzer bonita 30luk
    En İyi Avı:
    turna 2.3 kg
    aslında ben Ümit'e dedim izin vermeyelim diye karşı çıkalım dedim sonrada yattık kalktık adamlar işi halletmiş ağlarını atmış bile yapacak iki şey vardı ya şikayet edeceksin yada ağlarını keseceksin ama bela uzak dursun dedik zaten başımızdan eksik olmuyo

15. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    arkadaşlar saçmalamayın yok kesecen yok yakacan ondan sonra sokarlar biyerlerinize bıçağı jandarmalık yapmamayı öğrenirsiniz artık büyüyün açarsınız bir telefon jandarma ilgilenir başınızı belaya sokmayın jandarmalık yapmayın siz oltanızı atın balığınızı tutun saygılar

16. S_BURAK

S_BURAK

Favori Kamış:
    Mepps connect 3 no mavi benek
    En İyi Avı:
    ALABALIK 3,5 KİLO , TURNA 5 KİLO
    Bende avci perdeciye katılıyorum affetmek yok:mad:

17. prof_turna

prof_turna

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna 4,5 kg.
    cengiz abi bende aynen sana katılıyorum. başka söyleyecek laf bırakmamışsın ağzına sağlık...

18. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Arkadaşlar yukarıdaki yorumları okudum bazı arkadaşlarımız gençliğin verdiği heyecanla olsa gerek sorunu anında kendi yöntemleri ile çözmek taraftarı oluyorlar.Arkadaşlar bu çözüm değil başınızı belaya koymaktan başka bir işede yaramaz.Örnek= Diyelimki o ağ benim ve herşeyi göze alarak o ağı attım psikolojim belli ağ attığıma göre.Ben o ağı sahipsiz bırakmam yakınlarda biryerlerde ağı göz hapsinde bulundururum fakat kimseye belli etmem sen geldin ağı gördün kestin kullanılmaz hale getirdin bende bunu görüyorum ve senin yanına geliyorum ve tartışma başlıyor sonunu ne sen nede ben tahmin edemiyorum belkide tahmin etmek istemiyorum.
    Bu yüzden durduk yerde başınızı belaya koymayın bu konuda en iyisi o bölgenin jandarmasıdır gelmek mecburiyetindeler gelmiyorlarsa gelmek zorunda bırakılmalıdırlar adamlarla kavga etmektense ısrarla kolluk kuvvetlerine baskı yapmak en iyi yoldur ben bunu yapan biri olarak arkadaşlara en iyi tavsiyem budur stres atmak,eğlenmek varken böyle bir gününüzü zehir etmeyin.
    Ben çok çabuk sinirlenen biriyim belkide arkadaşları en çok tenkit eden ve en çok eleştiren biri olduğumu maillerimden görmüşsünüzdür buda belki karadeniz kanı taşıdığımdan olabilir keşke daha ılıman biri olabilsem ama kendimi değiştiremiyorum buna rağmen bu tür olaylarda daha aklı selim olmanızı bu huyuma rağmen sizden rica ediyorum bir anlık hırsla ne olabileceğini biraz düşünmenizi ve yukarıda yazmış olduğum senaryoyu düşünerek devamını sizler kendi aklınızda yorumlayıp ve ona göre davranmanızı istiyorum.Sağlıcakla kalın arkadaşlar iyi avlar.

19. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    hay ağzına sağlık osman abi benim kısaca anlattığımı çok güzel açmışsın abi senden iyi senarist olur saygılar abi

20. Proteus

Proteus

Favori Kamış:
    Makina:Cormoran Super Match Kamış:Balzer Powertrip
    En İyi Avı:
    Turna 4 kilo 750 gr
    Osman abinin senaryosu çok olası tek yapılması gereken ısrarla Jandarmayı aramak..