06.07.2007 akşam 20:30 sularında Ekrem ve Ahmet Reis ile birlikte barınakta buluştuk. Havanın kısmen rüzgarlı olmasına rağmen, "önce güvenlik" ilkesini hiçe sayarak, deniz tutmasına yönelik ilacımızı almadan (hatalar zinciri), geçen hafta çıkamamış olmanın hırsıyla, birazda Ekrem'in ısrarıyla, belki düzelir umuduyla açıldık. Yaklaşık 3 saat boyunca baş dönmesi, mide bulantısı, öğürme, kusma semptomları arasında (özellikle Ekrem) denizde beşik gibi sallandık. Her zaman çok keyif alarak yaptığımız balık avı tam bir işkenceye dönüştü. "Bir daha rüzgarlı havada denize çıkarsam ........" cümleleri sarfederek saat 23:30 gibi çıktık. 3 saat boyunca çapari ile yakaladığımız azman istavritlerin fotoğraflarını sizlerle paylaşıyoruz. Lütfen bizim yaptığımız hatayı sizler tekrarlamayın. Herkese saygılar...
mehmet abi geçmiş olsun..umarım uyarılarınızı tüm balıkçı arkadaşlarımız dikkate alır. en başta ben yalnız hayatımda böyle istavrit görmedim ..palamut bunlar be tebrikler.
Hadi bu istavritlere de bir sey deyinde goreyim. Pardon mod bendim di mi? Tebrik ederim, ugrasmissiniz, ezilmissiniz ama yenilmemissiniz... Dahasina rastgele...
benim yakaladığım en büyük istavrit 22 cm, sinek iğneyle bakırköy açıklarında izmarite gittiğim çok derin bi yer var orada almıştım, ancak bunlar o kadar kuvvetli balıklar ki tekneye 50m misinayı çekene kadar ağzını parçalıyor düşüyor. 1 tane çekebildim 5-6 tanede düşürmüştüm
elinize sağlık değerli mehmet abi, elinize sağlık, çok güzel itavrit çekmişsiniz. iskenderunda bu zamanlarda çok güzel istavrit çıkıyor. öyleki kıyıya bile geliyorlar. geçen sene güleryüz sitesinin önunden her gun 2 kilo kadar istavrit çekiyordum. hemde sardalya etiyle. allah kısmetinizi bol eylesin,,
Hayırlı uğurlu olsuuun.Güzel av.Bunlardan ilk yakaladığımda golyos sanmıştım.Gerçekten büyük oluyolar.tebrikler
Herkeze merhaba selamlar saygılar, çok güzel bir av olmuş tebrikler yücelinde dediği gibi bu büyüklükteki istavriti çekmek ayrı bi ustalık istiyor ayrıca azminizide ayrıca kutlamak lazım daha nice güzel güvenlikli ve hatasız avlara
tebrikler gerçektende istavritler azman irisi afiyet olsun. .. aynızaman geçmiş olsun kötü bir tecrübe olmuştur