Canavar balıktır onlar. Akşam saatlerinde kıyıya yemlenmeye gelirler. Ne katliamlar yaparlar, afları kesinlikle yoktur. Suyun üstünde resmen savaş izlersiniz. Bu arada tebrik ederim. Gercekten güzel zurna. ( Bölge insanları genelde zurna lakabı takmışlardır onlara )
Hocam güzel av olmuş Tbr ederim, kısmetin daim olsun, Balık hangi marka ve renk kodu nedir, Tşk Selamlar
İlyas paylaşım için teşekkürler. Harika bir deniz turnası (ıskarmoz) bu, tebrik ederim. Gönlündekine rastgelsin, selamlar.
Turna denir İlyas kardeşim de, yapısı itibarı ve isminin kafiyesiyle uyumlu olduğu için, genelde '' Hadi gene zurnayı kapmışsın '' gibi espirilerle tebrik edilir, yakalayan kişi. Bunu vurgulamak istemiştim.
İlyas Kardeşim özelden bir mesaj attım, cevaplarsan sevinirim. Gerçi ilk defa attığım için doğru oldu mu, ben cevabı nasıl görücem bilmiyorum ama olsun....
Abi mesajına cevap yazdım inşallah ulaşmıştır.Cep numaramı yazdım mesajda buraya yazmayacağım ama,eğer mesaj gelmediyse Didime geldiğinizde Kiraz Ren t Car benim işletmemin adı kaldığınız otelde sorun mutlaka bir işletme rehberi vardır bana ulaşabilirsiniz. Görüşmek ümidiyle.