Özkan Tebrikler, yine ekip olarak döktürmüşsünüz. Hakan (Shadowpane) , Cumartesi sabahı boğazı kuruttu, yetmemiş olacak ki öğleden sonra da sizin mekanlara el atmış . Şaka bir yana boğazın Anadolu yakası bu aralar yemli harici çok cimri. Tabi burda suların bulanıklığı ve gırgırların sürekli tacizide çok etkili. Bayram ile birlikte bu yakandan da güzel raporlar vermeyi diliyoruz. Daha güzel ve bereketli avlar dilerim..
Özkan tebrikler. Gerçekten rapala işinde harikalar yaratıyorsun. Ancak, anladığım kadarıyla, avlanmadaki başarında mera seçimindeki başarın da oldukça etkili diye düşünüyorum. Boğazda, 100 gram kurşunla rapala hayatımda atmadım! Nereden buluyorsun bu meraları, vallahi helal! Avlarının artarak devamını dilerim...
tebrikler Emreye katılıyorum, şu rapala sesi harika boğazda maalesef henüz rapala olayı başlamadı.. geçenlerde tam yemliye at-çek yapılan bir saatte fena kastıran bir abi ancak kandırabildi rapalayla bir tane..başka yok.
Özkan tebrikler, senin için mevsimmiş, balık azmış hiç farketmiyor, şu dişlileri elinle koymuş gibi buluyorsun her seferinde
ellerinize kollarınıza sağlık en kötü avınız böyle olsun çok güzeller sabırsızlıkla bekliyorum sahile inmeyi ama nasip kısmet bakalım videolar için de teşekkürler ayrıca emre nin de söylemiş olduğu gibi o ses yokmu o ses kaç kere seyrettim bilmiyorum daha daha iyilerini herzaman tutmak nasip olsun dostum rast gele bütün ekibe sağlıcakla kalın
özkan tebrikler biz daha bu senenin şanssızlığını kıramadık kısmet haftaya inşallah memleketten şöle trofe bi levrek kaptırırsın şimdiden rasgele ikiz derede bi adam vardı ismini unuttum o oranın müdavimi genelde ilerya köprüden atıyo iyi bi adam en azından sorularına cevap veriyo ondan tiyo alabilirsin
Maşallah Özkan, tebrikler balığı karaya dökmüşsünüz yine, neyseki Pehlivan gelmişde balıkların kalanı kurtulmuş. Kumsalda resimdeki arkadaş balıkları karadeniz sahilden almış sanırım, spin veya yemli mi almış bilgin var mı Bu arada fotodaki rapala serisinin tamamından bende almıştım, sezonda güzel av yapacaklarını düşünüyorum.
Sevgili Kardeşliğim Tebrikler kucak dolusu eline koluna emeklerine sağlık gözüm. Rabbim daha nice başarılı avlara imza atmanı nasip eder inşaallah :thumb: Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Yine güzel bir av yine güzel bir rapor Tebrik ederim, maşallah:clap2: İnşallah memlekettende güzel bir paşa kısmet olur, bu avı yapmanı yürekten dilerim.Şimdiden rastgele!
Tebrikler Özkan balığın sahte yemediği şu günlerde hatırı sayılır balık almışsın, devamı ve daha irileri rast gelsin...
Özkan Ellerine sağlık, dahasının ve bereketlisinin her zaman oltanda olması deilğiyle bereketli olsun.... Rastgele