06-11-2013 Dişlileri.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ozkan79 tarafından paylaşıldı.

1. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.28 - Okuma Trio-Rex 4.25 telesurf
    Favori Makine:
    Okuma Trio 65a - Okuma Bluehawk
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Tebrikler, spin ayrı bir keyif :)

2. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Özkan tebrikler, zamanı geldi sen de başladın şovunu yapmaya :) Raporlarını izliyoruz, rastgelsin.

3. dental

dental ibrahim

Favori Kamış:
    okuma v spin 2.70 20-60 gr atar SHIMANO Vengeance Spin Shad 2.10 cmMH 10-40
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 8000 vi Shimano ELF 3000
    En İyi Avı:
    75 cm baracuda
    afiyet olsun arkadaşım.makinan marka ve kaçlık ,kamışın boyu nedir,sahte yem tam olarak marka ve modelini yazarmısın..........

4. byserhat

byserhat Serhat ÇAKMAK

Favori Kamış:
    2430400 D.A.M ALLROUND 400 CM KAMIŞ
    Favori Makine:
    1004107 D.A.M DURA CHROME 1070 FD MAKİNA
    En İyi Avı:
    2.5 kg Turna - 1.5 kg Levrek
    Özkan abi bu sping isinde takimi nasil bagliyoruz kac gr ben firlatiyorum ama 2 3 metre gidiyor sizdekilerin agirligi nekadar

5. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Öncelikle iyi niyetlerini belirterek tebrik eden tüm dostlara teşekkür ederek başlıyayım:thumb: Vay Arkadaş ne güzel bir anlatımdır buyahu:D balıklardan sonra raporlarında dibine vurmuşsun Paşam:laughing: :laughing:
    Öncelikle bu güzel raporun ve emek vererek çektiğin video ve resimler için tebrikler kardeşim:thumb: Evet gerçektende azmederek balığı bulduk bu seneki balık enteresandırki ya çinolar balıkları kovalıyor yada birşeyler çinoları kovalıyor :laughing: :laughing: :laughing: yakında çıkar kokusuhihi o kadar balık tutmaya ben bayağı tuttuk zannediyordum ama kovadan 21 çıkınca tahminim tutmamış dedim :D Dün Özkandan sonra 3 ad. daha tuttum ve bugün yorucu işlerim olduğundan bende kısa kestim:) Tutulan balıkları o yorgunluktan özkan alsana demek aklıma bile gelmedi ama bu gün beraber yiyip özrümü yerine getireyim hihi Gerçi özkan benim spin takımları kullandığı zaman almıyo balıkları belkide aklımda ondan gelmedihihi
    Konuya cvp yazan arkadaşlar merak etmesin balıkların hepsi limit dahili ve üstü merak eden olursa Faceden mehmet pehlivanlar ı bulup tuttuğum balıklara rahatlıkla bakabilirler saygılar

6. sametbektas

sametbektas Samet

Süper bi av olmuş tebrikler.Ben de 2.40 lık 10-30 gr atarlı bi spin kamış aldım ama daha denemek nasip olmadı :) Aslında tatlısu için almıştım ama raporu görünce bi deneme yapmak için gaza geldim hafiften :) Böyle bir kamışla da boğazda spin avı yapabilirmiyim? Malum ne kadar mesafeye ulaşabilirim hiç bilmiyorum.Daha kamışla siftahım yok. Hepinize rastgelsin ...

7. Preveze61

Preveze61 Ömer

Favori Kamış:
    Shimano Catana Cx 270 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Catana 30SFB
    Tebrikler bereketli av olmuş. Daim olsun, aynı gün tarabyaya kadar boğaz hattını taradık ama biz bişey bulamadık ipucu da vermişsiniz ama hala çözemedim abi.

8. ozkan79

ozkan79 özkan

Arkadaşlar Abilerim çok teşekkür ederim darısı başınıza,

resim ve videoları bol çekmeye çalışıyorumki tutamayanların veya balığa gitmeye fırsatı olmayanların gözleri şenlensin,

kısmet olursa yarın 14 gibi işden çıkıp saat 16 gibi dişli peşinde olacağım nasipde varda tutarsam konu açar resim eklerim, reeling

9. ozkan79

ozkan79 özkan

Selamlar Yüksel bey teşekkür ederim,siz beni başkası ile karıştırdınız hatlar karıştı :)

bahsi geçen kişi EmreFishinhg olmasın :rolleyes:

10. ozkan79

ozkan79 özkan

sorulan sorulara kısaca yanıt vermeye çalışayım,

4000 lik shimano makine kullanıyorum,

20-60 atarlı 270cm spin kamış kullanıyorum(özellikle atar değeri yüksek kamış tercih ediyorumki sert aksiyon verebilmek için)

makinede ip misina sarılı 0.12 mm

sahte ağırlıkları muhtelifdir 5grm ile 15 grm arası değişiyor,

11. rko

rko mustafa

Özkan abi tebrik ederim daha irileri rast gelsin :)

12. sametbektas

sametbektas Samet

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler :) Neresi sığdır neresi derindir bilmem ama denemek için Beşiktaş, Kabataş, Fındıklı civarlarını seçicem.İnşallah bende denk gelebilirim bikaç balığa :)