tarih= 06,12,2009 avlak yeri = s.bosna yem = çeşit çeşit mısır takım = tek iğneli dip takımı , üç iğneli dip takımı, şamandıralı tek iğneli takım cumartesi akşam üstü kardeşim telefon açtı abi akşama bi tatlı su kaçamağı yapalımmı diye söyledi bende uzun zamandır biryere gidemediğim için neden olmasın dedim saat altı buçukta geldi hadi gidelim neyse malzemeleri aldım arabaya koyacam bide ne görem bizim tayfa arabada (babam dayı oğlu ) tamam dedim tayfa hazır haydi bismillah dedik çıktık yola saat yedi gibi vardık yakın olan avlağa avlak yerimize vardık başladık oltalırı hazırlamaya ben takımları takıyom dayı oğluyla biladerde sallıyo yedi oltayıda suyla buluşturduk başladık beklemeye havada bi çiseliyo bi duruyo gidelimmi kalalımmı derken yağmurda durdu hadi dedik on iki bire kadar bari kalalım yakacakta getirmediğimizden dişler tıkırdıyo saat onbir oldu tık yok bende hemen oltanın birini çektim takımı çıkardım yerine şamandıralı takım yaptım başladım at çek yapmaya kenarlar kızıl kanat kaynıyo ama ufak atı yom çekiyom salıyom aytekin abilerle biyere gitmiştik aynı öyle at çek baktım onlarlada baş olmuyo biladerle dayı oğluna balık yok bu akşam hadi gidelim dedim başladık dayı oğluyla toplamaya oltaları( babamda arkadan bize takılıyo ne oldu usta balıkçılar nerde balık diyor kıs kıs gülüyo bu havada balıkmı olur diyoduki) son oltayı çekecez bi zilsesi bizi göreceniz üçkişi bir oltayı valla nasıl tuttuk daha hala çözmüş değilim kamera olcaktıda bi çekecektik ama olmadı neyse biz biladere bıraktık başladı çekmeye abi baya büyük halgarı getir dedi dayı oğlu arabadan halgarı aldı geldi ama balık hala yok ortada bider diyo geliyo ana oda ne gele gele şirinbi israil geldi neyse dedikkısmette sen varsın madem gelbakalım dedik . bilader abi atalımmı gidelimmi diye soruyo hadi devam dedik topladığımız oltalar tekrar suya atık başladık beklemeye ama nerde saat bir oldu ne gelen var ne giden bizde yavaş yavaş toparlandık ondan sonrada doğruca eve balığı aldım attım legene başladı yavaş yavaş yüzmeye benim ufaklıkta (hamza ) başladı oynamaya biraz oynadıktansonra çıkardım lavaboya bıraktım yattım sabah bi kaltım balıktan eser yok hanım sağ olsun temizlemiş atmış buzluğa beş altı satlik güzel bi kaçamaktı ama güzeldi insan kafasını dinliyo sakin ve sessiz .. bi kusurumuz olduysa affola saygılar
teşekkürederim aytekin abi sağol abi kendimi yaza hazırlıyom abi inşallah sizinle güzel balık tutmak bizede nasip olur inşallah saygılar .
Azminiz için tebrikler. Balık heyecanınız hiç küllenmesin. Devamını dilerim. En güzel avlarda gönlündeki balıklara rastgelsin Mithatcım. Selamlar.
Avlak yeriniz S.Bosna derken Saray Bosna'yı mı kastettiniz acaba? Edit: Sazlı Bosna imiş Uzun süreli geçici ikametim Saraybosna'da olunca heyecanlandım birden
inşallah ibrahim daha aynalıyla tanışamadık ama sabırla bekliyom inşallah bi gün bulacam o keratayıda .
teşekkür ederim nuri abi abi senin raporlarını gördükçe zaten kar yağsa yine gidesim geliyo valla saygılar nuri abi.
teşekkürler erdem inşallah önümüzdeki sezon yüz yüze tanış mak nasip olur da beraber de bi balık yaparız inşallah kardeş saygılar iyiakşamlar