Günaydın grup üyesi arkadaşlar, 05.06.Mayıs.2007 Cumartesi ve Pazar gününü kapsayan yaklaşık 25 kişilik yahoo grup üyelerinden oluşan dostlarımızla Mordogan'İzmir'deydik bu organizasyonla ilgili yaşananlarıda ayrıca bir rapor olarak yazıcam.Bu organizasyona ön ayak olurken kafamda tek bir şey vardı gruptan arta kalan zamanımızda Motelde gecelemeyip sabaha kadar Mendirekte av yapma düşüncesine sahiptim ve bu düşüncemide beraberce yola çıktığım küçük kızımın öğretmeni Mikail hocamada açtım sagolsun oda bana uyar beraberce sabahlayabiliriz dedi ve tüm hazırlıklarımızı arta kalan zamana göre ayarladık.05.05.2007 Cumartesi gecesi grubun akşam yemeği toplantısından sonra gecenin ilerliyen saatlerinde 01.00 gibi mendirekteki yerimizi aldık.Ya bismillah diyerek oltalarımızı mendirek ucundan Aras otel'in iskelesi yönüne doğru atıp beklemeye koyulduk.Kullanılan takımlar 1522 Mustad 5 ve 6 numara 3 iğneli 40 gr.kurşun agırlıklı takımlardı (Takımlar ayrı ayrı).Yem olarak Boru Kurdu öncelikliydi.İlerliyen saatler göre pek istediğimiz gibi av olmasada Moderatör arkadaşımız Mutlu Bilvar tarafından rapora eklenecek resimlerdeki balıklar tutulmuştur ama en önemlisi güzel bir beldede güzel bir havada unutulmıyacak bir gecenin daha bellegimize kazınmış olmasıdır.(Tutulan Balıklar Eşkine,Mırmır,Sargoz,Karagöz.) [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG]