Oncellikle Herkese Merhaba; Dün sabah saat 07.00 sularında yine akıntı burnuna bi ugrayalım dedik..baktık balık cekmeye baslanmis bile bu saatte gelmesi hepimizi sasirtip oo cok tutariz gibi geyik muhabbetleri yapmamıza bile neden oldu ama evdeki hesap carsiya uymadi gecen hafta 2 kisi ile yakaladigimiz baligini yanina bu hafta 5 kisi yaklamasadik desek yeridir.gecen hafta ki avımızda 4'lü 5'li istavrite burun kıvırırken dün 2'li gelenlere seviniyor haldeydik.. bide yanımızda acemi bi arkadaşımız vardı.. ne kadar dibe yatır desekte bizi dinlemedi devamli kıraca bile diyemeyeceğimiz küçüklükte çekiyor bizi iicene sinirlendiriodu .. en sonunda kamısı aldım elinden sen bizim cektiklerimizi temizle, kovaların suyunu deiştir die bagırdım tabii şimdi ne kadar tuttugumuzu merak ediosunuz..resimler biraz dandik fotograf makinasını almayı unuttugum için tel'le çekildi.. av sonucu hemen hemen 7 - 8 Kilo istavrit .. 7 cinekop .. 25 tane de yaprak.. tabii yarım gelen 1 okadarda istavriti saymazsak )
aynı olay için bende cok direttim .. hatta caktırmadan attıgım cok yaprak oldu ama en sonunda kovanın basından kovdular beni