07.01.2009 uskudar radar önü rapala ile palamutve cınekop

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında winchester tarafından paylaşıldı.

1. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    shımano ultregra 5500 xsb
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    koralcım dedeyle bir konuşayım olmassa birlikte kacarız

2. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Elinize Sağlik Gençler. şemşipaşayi özlemişim.

3. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    abi hafta sonu çalışmassam tekirdağa gitmeyi bile düşünüyorum :)
    ama üsküdarda benim için en yakın zamanda gidilmesi geteken biryer benim işim yarın tam belli olur ama yüzde doksan çalışıcam bana üsküdar yolları gözüküyor sabahtan 12-00 a kadar :)sen dede ile konuş ben yarın szna dönerim :):) orhanlarada haber veririm :)hep orhanmı organizatör olucak:D:D

4. dede

dede kema ldede

mert eline emeğine sağlık mert burası bir paylaşım yeri yoksa yanlışmı düşündüm tabiki raporlar yayınlanıcakki bizlerde keyf alalım değilmi avın bol olsun sevgiyle kal hafta sonu belki o tarafa gelebiliriz yani sana misafir olarak kabul edersan pazar sabah gelmeyi düşünüyoruz birkaç arkadaş sevgiyle kal

5. dede

dede kema ldede

evet organizatör koral senden yeni organizasyon bekliyoruz bu hafta sonu bizi balıga götür koral

6. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    halledicez inşallah orhan dan ses yok o dinlensin ben onun yerine bu hafta çalışıyım:)

7. winchester

winchester mert

Favori Kamış:
    ferrari7000
    En İyi Avı:
    48cm lüfer
    abilerim ve arkadaslarım sehır dısındaydım bugun geldım onun ıcın yorum yazamadım hepınızden ozurdılerım hepınıze tektek yazamıcam ıcın hepınıze tesekkur edıyorum bu ara bı oturttuk gıdıyo sansımız carsı takımı her zaman beklerız buyrun gelın balık tutmasak bıle oturur bırbırımızı tanımıs olurum gecen gun cok hosuma gıttı sızlerle paylasmak ıstıyorum balıga gıttıgımde her zaman aynı elbıselerımı gıyıyorum heralde ordan tanındım dıye dusunuyorum bırazda :) ogun rapala atıyoruz persembe gunuydu galıba tam 3 kısı aa mert sensın senın raporlarını okuyorum dedıler cok hosuma gıttı begendıklerınıde soyledıler ısım olarak tanısamadık o arkadaslarım ve abım vardı bıtane cok tesekkur edeyorum onlara ılk basta bıraz amator resımler oluyo bılıyorum ama fazlada bısey yapamıyorum artık bıraz ıdare edın dıyorum :) herkese tesekkurler rastgelsın herkese..