07.08 Taşucu levrekler

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında svr0607 tarafından paylaşıldı.

1. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    Çok saolun...Mustafa abi sen dedin ya bunu aklıma geldi 2 gündür 2 lagos gördümde kayaların altını delik deşik ettim çıkaramadım..Eylül ekim ayında mendireğin sonundayım ozaman peki ordada derindenmi geçerler yoksa yüzeyede çıkarmı??dediğin gibi ispendekler çok kolay hedef suyun içinde hemen 1metre ötede sürü halinde bekleşiyorlar...Bana yardımlrının devamını bekliyorum:)

2. berkcan

berkcan mertcan

Favori Kamış:
    -
    En İyi Avı:
    -
    tebrikler güzel av olmuş

3. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    anılcım özür dilerim
    onur nerden çıktı yaaa
    olsun yinede taşucunun gururu
    senin mesajı okurken sentha ( onur )' un mesajını da okuyordum karışıklık ordan geldi

4. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    tmm suat abi sorun değil:):)balıklar seni bekliyo ona göre:)

5. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    anil kardesim lohoz ve orfozlari lutfen es gec...cunku nesli tukenme tehlikesi altinda...bu balik hakkinda bir yazi eklicem siteye bugun incelersin...tas altlarinda sinagrit levrek kefal sargoz denk getirebilirsin...mendiregin ucunde genelde buyuk kayalar olur...bu kayalar altinda iri kefal ve levrekler saklanir ve gece disarida gezerler genelde..bu yuzden kefalleri takip et veya ufak levrekleri girdigi taslarin altina dal bak mutlaka bir siginaga denk gelip trofeni yapacaksin...
    saygilarimla

6. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    Bu dediklerin gerçek olduğu zaman balığın bir kilosunu paketleyip sana finlandiyaya göndereceğim:D:D:D:Dçookk teşekkürler...

7. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    sagolasin anil kardesim...benim balikta gozum yoktur...:D ozledim dalmayi bende 2 yildir dalmadim hic...:( suyun dibi cekiyor adami ama ne yapalim uzaktayiz akdenizden...seneye tatile gidersem o zaman bir kac kez dalma sansim olur...
    saygilarla