Merhaba; Pazar günü her zaman ki akarsuyumuza gidip kefal avlayalım dedik. Güzel doğasıyla karşıladı meramız bizi. Çokca eğlendik. 8- 10 adet kefali kandırmayı başardım ve hepsi tekrar suya iade. Buyrun fotolara.. Hepimize rastgelsin. Sis manzaraları
Nefis bir doğa ve nefis fotograflar çekmişsin. Balıklar için tebrik ederim, sahte ağzındayken ve sudayken çekmek çok başarılı. Hikaye kısa ama fotograflar gerekli hazzı yaşattı. Rastgelsin...
Ahmet kardeşim biz balık tutkunlarının en büyük keyif aldıgı şeylerin başında doğa geliyor . balık tutmak o vuruş heyecan da cabası bize bu güzel manzaraları gösterdiğin için teşekkürediyorum ayrıca güzel bereketli bir av geçirmissin . daha irileri rastgelsin diyorum . saygılar .
Ahmet kardeşim çok güzel bir av olmuş. Bu hafta sonu ava gidememiştim. Senin şu fotolar keyfimi yerine getirdi. Ellerin dert görmesin. Rastgele. Saygılarımla...
Teşekkürler Murat abi. Teşekkürler. Kefalin kafasını 3-5 cm sudan çıkardığınızda sakin kalıyor ve fotoları o an çekiyorum. Herkese çok teşekkürler. İnşallah daha irileri hepimize rastgelsin..