Hafif rüzgara karşı bugün güneşli havayı fırsat bilip gittim. TUZLA sahiline ilk olarak yanıma canlı yosun tekesi aldım belki kaya tekesi çıkmaz diye emniyetli olarak gitmekte fayda var dedim. Elimde karidesde var herşeye atayım dedim ne gelirse 17.30 sallamaya başladım çapariyi İSTAVRİT e fos yanımdada gümüş balıklarına atıyorlardı ufak ufak adamlar 10-15 parça aldılar. Yemli takayım dedim, karidesli atmaya başladım biri ufak olmasıyla 3 parça lapin çektim biri acayip büyüktü tam bir karış geliyordu. Bu balıgı bir sefer yedim ama bir tat alamadım bunun lezzetli olması için yapılış şeklini bilen var mı? Her neyse onlarıda denize iade ettim. Hava kararmak üzereydi herşeyim hazır EŞKİNA yı bekliyorum hava birden sogumuştu, birde tek başımayım sarhoşu var hırsızı var tedirginlik duydum 21.30 kadar bekledim 4 sefer şamandıram battı bir asılıyorum teke nin yarısı yok aynı İSPARİ ve İZMARİT balıgının yiyişi gibiydi çok heyecanlardıdı beni ama bir türlü çekemedim TUZLA da bu mevsimde olmaz ama bu balıklar herneyse bende bu gün şans olmadığına inandım toplandım geldim yiyebileceğim balık alamadım ama o şamandıramın batışı o heyecan yetti bana aklımdan geçince yine heyecanlanıyorum. Anladım ki sezona var sabır 12 gün kaldı nisanın 20 sine geçen sene tam 20 sinde iri istavritler çekmiştim. Tutulan balık sayısı :3 adet lapin geri iade Eve götürülen balık sayısı : 0 Stres : 0 Heyecan :%100 Rahatlama :%100
Eeee mevsim gereği bunada şükür yağmurlu bir pazar günü pencereden gelen geçeni seyredip of puf demekte vardı. Sen en azından stresi 0 a çektin bizde ise % 1500 eee pazar günü hemde günlük güneşlik bir pazar günü nöbetçi olursan 1500 oluyo
Evet amaç balık degil Haklısın amaç balık değil haftanın yorgunlugu ve stresi atmak teşekkürler hocam
Zaten amaç bağcıyı dövmek değil üzüm yemek değilmi...(eskiler öyle derler ya) önemli olan bol temiz hava ve anlattığın gibi o balık vuruşlarındaki heyecanını hissetmek değilmi??.Balıkta gelirse tabiki bonusu oluyor işin