Valla Onur, Tek kelimeyle harika.. iki rapor da çok güzel balıklar da çok güzel yaşamış kadar oldum diline sağlık
Sabah sabah ilaç gibi gelen bir rapor oldu bu bana Denizin kokusuna kadar hissettim Balıklar bile ikinci planda kalıverdi bir anda Avınız ve dört dörtlük raporunuz için emeğinize, yüreğinize ve kaleminize sağlık Değerli babanıza sevgiler, saygılar.
ah bi de fotograf makinesi yanimda olsaydi, ziplayan lambukayi, denizde kumelesmis, tekneyle aralarindan gecmemize ragmen kacmayan 100-150 marti yavrusunu, herkes bu hafta sert havadan bahsederken carsaf gibi duran denizi, tabii bir de baliklarin tekneye gelis anlarini cekseydim siz o zaman gorurdunuz raporu, hikayeyi
Ahh bir de fotoğraflar olsaydı kim bilir ne olurdu ? İşte burada gerçekten bu tarz av ve hikaye paylaşımlarına doymak istiyoruz hepimiz Gerçek balıkavı sitesi raporu ancak böyle olur Tekrar tekrar paylaşımınız için teşekkür ediyorum Çünkü raporu tekrar tekrar okuyorum
selam avınız bereketli geçmiş tebrikler,ehh sezon açılıyor artık bu görüntüleri sıksık görürüz tekrardan tebrikler