Malum izindeyim, Fırsat buldukça forumu takip etmeye çalışıyorum. Rapolar bir harika. Çorbada tuzumda bulunsun istedim. Sevgili dostum Hasan' ın teklifini kırmayarak:D gerencedeki bir balık çiftliğine gittim. Yeni bir rekora imza atacağımdan haberim yoktu tabi:o . Hasan peşpeşe çupraları çekerken ben sadece bir ısparozla yetindim. Onun haricinde oltama balık dahi vurmadı. Evet balık çiftliğinden tek balıkla dönerek tüm rekorlarımı egale etmeyi başardım. Sadece iki resim var. Çupra Hasan'ın yakaladığı ilk balıktı. Devamında karagözler geldi. Daha sonra yer değiştirdik. Hasan peşpeşe çupraları çekmeye başladı Tabi bende yine tık yok. Asılmayı bırakın balık dahi vurmuyor. Hayatta yapmadığım şeyi yaptım oltamı oltasının üstüne attım ı-ıhh yine tık yok:( . Başka resim çekmekde aklıma gelmedi doğrusu. Yanlış hatırlamıyorsam totalde 10 kadar çupra ile dönüş yaptı Hasan. Benim ısparoz mu? Geriye iade:) Hepinize bol balıklı günler Elime demliği devirdiğim için malesef balık avına ara vermek zorunda kaldım. Ama en kısa zamanda sahalara döneceğim. İki Hafta daha evdeyim. Bakalım sanırım bu süre zarfında elim ityileşirde tatilde balık avlamadan dönmeyiz işe:D [IMG] [IMG]