selam arkadaslar bugun dayımla beraber iki saatline de olsa balığa gitmeye karar verdik 16,30 gibi yola cıktık 17,10 gibi avlağımıza vardık golyaka apollo göl ü sular baya çkılmıs 1 ay kadar once gıttımızde cok dafazlaydı gider gitmez at çek yapmaya başladık dayımla ilk balıgı dayım aldı 15 dakıka sonra bana vurmamıştı bıle hıc sonra kaşık degiştirdim ilk atışta daha vurdu kıyıya yaklaştıgında kucuk oldugunu fark ettım suyaiade edildi sonra ıkımızde oltaları bırakıp önceden dayımın hazırladıgı dipoltalarını suya attık zilleri taktık ben at cek e devam ettın ama dayım israilleri almaya baslamıstıkıyıya ama sonra ıkıncı turnayı kıyıya aldım sonrasında bitane daha anlıcanız ilk bi saatte sadece balık yakalaya bildik son 1,30 dakıkada hiç turna gelmedi hava kararmaya basladı 8,30 gibi av ı bitirdik resim ekleyei bilmiyorum yardımcı olursanız resimleri ekleyeyim herkeze bol şans
Merhabalar,güzel av olmuş zevkle okudum.Fotoğraf eklemek için aşağıdaki link yardımcı olacaktır,takıldığınız biryer olursa özel mesaj atabilirsiniz. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27041
Tebrikler bu kadar kısa zamanda güzel av olmuş demekki balık olunca olta atılır atılmaz geliyor.... Daha güzel avlar dilerim, Rastgelsin...
GöllerinHakimi'nin yakaladığı Turna ve İsrail sazanları Cüneyt arkadaşımızın yakalamıs oldugu balıklar bunlardır.Paylaşımlarından dolayı Cüneyt arkadaşımza teşekkür ederiz.Daha güzellerini yakalamak dileğiyle.. RASTGELE
O zaman sizde bir yanlışlık var sanırım konunun biraz daha aşağılarına inerseniz daha acıklayıcı bilgileri gorursunuz saygılar...
keşke resimde ekleyebilseydiniz. ayrıca gölün adı apollo değil, apolyont yani uluabat gölüdür. ama yöresel ağızda abilyont denir
hepinize teşekkur ederım avlarınız bol balıklı olsun işallah resimler şimdi gelıo calkut rumuzlu ismail kardes yukluyor resımler