08,09,2012 Sazlıbosna balık avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında 1903cesaret tarafından paylaşıldı.

1. 1903cesaret

1903cesaret erdem

Öncelikler herkeze merhaba bu güzel fotoyla bir giriş yapmak istedim.Geçen hafta sonu cumartesi günü sazlıbosna göletine gittik.Oltalarımızı saat 7:15 gibi atmaya başladık.Hava karamadan oltalarımızı saat 6-7 gibi topladık.Tutması ve yemesi daha zevkli olduğundan kırmızı zazan için düzneğimizi kurduk.Yem olarak kuru mısır kullandık.Hemen sağımızda ve solumuzda israil sazanı avlayanlarda vardı yemleri hazırladıkları hamur karışımıydı gün sonunda 20-25 tane balık avlamışlardı.

2. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    tebrikler iyi sazanlar tutmuşsunuz.

3. Tebrikler Erdem.
    Sağ ve solunuzda israil sazanı tutanların oltasına hiç normal sazan geldi mi

4. mağripli

mağripli Ali

En İyi Avı:
    32 istavrit :)
    Tebrikler, sazanlar kendini gösteriyor. Bu arada israil sazanını olabildiğince çok tutup kedi köpeye dağıtmak mantıklı sanırım. Çünkü Yaban tv'de izlediğim kadarıyla oltacı dernekleri bir çok bölgede göletlerde veya barajlarda israil sazanından kurtarmak için yarışmalar düzenliyor.

5. Leon3838

Leon3838 yasin

En İyi Avı:
    1 kilo aynalı sazan
    Kardeşim tebrik ederim güzel balıklar almışsın...

6. 1903cesaret

1903cesaret erdem

Sadece israil sazanı aldılar.Biz gittikten sonra gece ne oldu pek bilemem.Rüzgar dan dolayı göl aşırı bulanıktı o yüzden kırmızı sazan için gelenler sadece bekliyordu....

7. nazmi_34

nazmi_34 nazmi

erdem kardeşim tebrik ederim.yanlız balıklar kaç kğ birde sazlı bosna köyünün altından mı yoksa hadımköy tarafındanmı aldınız.

8. 1903cesaret

1903cesaret erdem

İlk baktığımızda 2,5 ve 1,5 anca gelir dedim ama evde tartınca soldaki 4,5 sağdaki 2,5 geldi.Avlak yerimiz gölün arnavutköy tarafı oluyo ama söyliyim bizim taraftada karşı taraftada bayağı bi sesizdi kırmızı sazan alanlar için ama israil sazanı alanlar için her iki taraftada sıkınıtı yoktu."ne mendebur bi balık şu israil sazanı"

9. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Ellerine sağlık daha güzel avlar diliyorum

10. randuru

randuru Randuru

Favori Kamış:
    Okuma V-system 10
    Favori Makine:
    Okuma Trio55
    En İyi Avı:
    Yan yatmak en güzeli :)
    tebrikler harika sazanlar :) bir kaç ay önce bizde ufak olan civarı bir tane yakalamıştık sazlı bosnada, ne kalabalık şu sazlı bosna barajı insanı balıkçılıktan soğutur :)

11. Kalkan

Kalkan Kadir Alkan

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Speed Jig
    Favori Makine:
    ryobi carnelian 12000
    Tebrikler sazanlar çok güzel görünüyor. o gölette devamlı avlanıyorum levrekten başka bişi alamıyorum. bende mısır kullanıyorum. umarım bi gün bu sazanlardan denk gelir banada :)