Öncelikler herkeze merhaba bu güzel fotoyla bir giriş yapmak istedim.Geçen hafta sonu cumartesi günü sazlıbosna göletine gittik.Oltalarımızı saat 7:15 gibi atmaya başladık.Hava karamadan oltalarımızı saat 6-7 gibi topladık.Tutması ve yemesi daha zevkli olduğundan kırmızı zazan için düzneğimizi kurduk.Yem olarak kuru mısır kullandık.Hemen sağımızda ve solumuzda israil sazanı avlayanlarda vardı yemleri hazırladıkları hamur karışımıydı gün sonunda 20-25 tane balık avlamışlardı.
Tebrikler, sazanlar kendini gösteriyor. Bu arada israil sazanını olabildiğince çok tutup kedi köpeye dağıtmak mantıklı sanırım. Çünkü Yaban tv'de izlediğim kadarıyla oltacı dernekleri bir çok bölgede göletlerde veya barajlarda israil sazanından kurtarmak için yarışmalar düzenliyor.
Sadece israil sazanı aldılar.Biz gittikten sonra gece ne oldu pek bilemem.Rüzgar dan dolayı göl aşırı bulanıktı o yüzden kırmızı sazan için gelenler sadece bekliyordu....
erdem kardeşim tebrik ederim.yanlız balıklar kaç kğ birde sazlı bosna köyünün altından mı yoksa hadımköy tarafındanmı aldınız.
İlk baktığımızda 2,5 ve 1,5 anca gelir dedim ama evde tartınca soldaki 4,5 sağdaki 2,5 geldi.Avlak yerimiz gölün arnavutköy tarafı oluyo ama söyliyim bizim taraftada karşı taraftada bayağı bi sesizdi kırmızı sazan alanlar için ama israil sazanı alanlar için her iki taraftada sıkınıtı yoktu."ne mendebur bi balık şu israil sazanı"
tebrikler harika sazanlar bir kaç ay önce bizde ufak olan civarı bir tane yakalamıştık sazlı bosnada, ne kalabalık şu sazlı bosna barajı insanı balıkçılıktan soğutur
Tebrikler sazanlar çok güzel görünüyor. o gölette devamlı avlanıyorum levrekten başka bişi alamıyorum. bende mısır kullanıyorum. umarım bi gün bu sazanlardan denk gelir banada