Bugün öğleden sonra arkadaşım Gökhan'la Kırklareli barajına gitmeye karar verdik.Ben iki aydır havaların soğuk gitmesi sebebiyle ava gitmemiştim.Gerçi bugünde hava oldukça soğuk ve rüzgarlıydı (en yüksek 6 derece).Ayrıca kuvvetli rüzgar'da vardı.Yinede şansımızı denemeye kararlıydık Saat 14.30 civarı avlaktaydık.Gökhan göl kamışıyla yemli avlanma niyetindeydi vuruş olmayınca sonra oda benimle atçek'e başladı.Çeşitli maket balık ve döner kaşık hatta silikon balık'da denememize rağmen hiç vuruş alamamıştık.En sonunda 10 gr.'lık bu kesme kaşıkla günün tek balığını aldım.Daha sonra 3 vuruş daha almama rağmenbalıklar bize kısmet olmadı.Sanırım kaşığın kancası büyük geldi.Saat 17.00'da havanının iyice soğumasıyla avı sonlandırdık.Tek balık'ta olsa iki aylık av özlemimizi giderdik ve güzel vakit geçirdik.
tebrikler balık sporu bambaşka bişey kar kış dinlemez haftanın stresi insan gerçekten kafa dagıtıyor başarılar
tebrikler. tam da ben bu hafta sonuna kayalıköy barajına kasnaya niyetlenmiştim ki tebliğ mart 15te son dedi neyse hayırlısı artık 30 nisanda tatlı su levreğine gideriz nasipse
inşallah texas-carolina rig tekniği deneyeceğim kayalı barajında.Owner sililon kurt siparişi verdim bakalım verim alabilecekmiyiz.