09.05.2009 tarihinde gökkuşağı avına gittik. Şamandıralı 0,18 takımımıza davetsiz iki misafir takıldı. Kendilerini öptükten tekrar suya geri saldık. Heyacanı bile bizim için ayrı bir tattı. Ağı yakan Hakan ve serdar'ın eline sağlık. Balık 1 Bırakma Videosu 1 http://vimeo.com/4617601 Balık 2 Bırakma videosu 2 http://vimeo.com/4633812
yaptığınızı kutlamak için kelime bulamıyorum... Hele bu davranışınızı genç amatörümüzün yapması o kadar güzel ki... Tebrikler ve teşekkürler.... Tüm avlarınız bereketli olur inşallah... Tekrar teşekkürler... Genç balıkçıyı da özellikle tebrik ediyor ve ona da sonsuz teşekkür ediyorum. Saygılarımla.
Ağı yakanların eline sağlık,kareler harika.Güzel paylaşım için teşekkürler.avlak ankara da mı acaba ?
Çakmağınızın gazına bereket! Av.. tamam. Çevreye saygı..tamam. Yeni neslin yetiştirilmesi..tamam. Balıkların korunması..tamam. Bravo bu ekibe bir kez daha.. Daha çok rasgele
Tuncer abı senı ve ekıp arkadaslarını canı gonulden tebrık ederım inslh bu sene sazan avında trofeler tutrsın hersey ıcın tekrr tesekkur ederım butun amator blıkcılr ve kendı adıma
tebrikler Tuncer abi bu bilinçli örnek davranışlarından dolayı çok tebrik ediyorum seni.Sazanları iade etmişsin üzerine ağ yakmışsın valla takdire şayen bi hareket. raporda hiç balık olmasada ben bu manzarı yı gördüğüm insana profesyonel balıkcı derim balıklarda şahane avların hep daim olması dileği ile rastgele
Tüm arkadaşlara teşekkürler. Bu dönemde böyle sevimli balıkların livara ordan da eve götürülmesine anlam veremiyorum. Madem amaç balık yemek o zaman niye bu kadar uğraş. Gidersin balıkçıya istediğin balığı alırsın.
Herşeyiniz mükemmel,hele birde delikanlının buyaşta bu güzellikleri yaşayıp öğrenmesi raporun finali teşekkürler.
Büyüsünde Yakalansin Bu güzel davranışınız için tebrikler.İnşallah büyüdüklerinde de sizin oltanıza takılırlar.İsterim ki genç kardeşimize nasip olsun.
davranışınız için teşekkürler ama eğer sakıncası yoksa avlağınızı öğrenebilirmiyiz ankara dışı bir avlak olduğunu tahmin ediyorum ama yinede sormak istedim ankarada ala alabilecek bir yer varmı..