Cumartesi öğlen Hirfanlı barajına hareket edeceğiz. Her zaman avlandığımı bölgeye varacak ve Sazan için çalışacağız. Başka tavsiyesi olan varsa söyleyebilirmi ? Anlatmayı unuttum. Dün akşam peder beyle aynen konuşmamız. (Soğukluk ta aynı ) Ben: Baba sen İzmir'e hangi araba ile gideceksin ? Babam : Kendi arabamla. Ben : İyi Babam : Ne oldu ki birşey mi var ? Ben : Ben balığa arabasız kaldım. Babam : Vurmasaydın arabanı ? Ben : Benmi girdim arkadan. Babam : Şirketin arabasını alsan olmazmı ? Ben : Doblo kötü mezar gibi. Sen onu alsan. Babam : Evet mezar gibi (Gülüyor.) klima yok ama camı açarız artık Öyle olsun bakalım. Canım babam ya Saygılarımla.
numan kardeş seninle msn den de yazışmıştık bende c.tesi öğlen hirfanlı ya hareket edecem..tek önerim bol şanslar rastgele..
Herkese teşekkürler forum çok ıssız bu sabah biz yola çıkıyoruz 7,5 (Arkadaşın kardeşide geliyor vay ay..lar demeyin araba büyük voyager ) kişi arabayı doldurana kadar canımız çıktı. Saat 05:46 Saat 06:17 biz halen çıkarmıyoruz. Komşumuz olan hanımefendiler hazır değilmiş 15dak verdim. hakkınızı helal edin