Selam arkadaşlar. Sabah 07 gibi başlatan avım 14:00 gibi noktaladım. Toplamda 5 adet sudak tuttum. Bunlardan biri limiti geçiyordu. Limiti geçen balığı alıkoydum, diğerlerini özgürlüğüne kavuşturdum. Resimde görülen fayans 33 cm dir. Buna göre limiti geçen sudak tahmini 35-40 cm arasıdır. Yem olarak canlı kullanılmıştır. Hepinize rasgele...
Teşekkürler Bahadır. Teşekkürler Ahmet. Teşekkürler Emre. Teşekkürler Erdem. Avlağa makinesiz gitmem. Ama şarjı bitmişti. Mecburen evde çektim.
TEbrikler Mustafa. Sizin gittiğinizi tahmin ettiğim yere ben de bir kaç kez gittim. Ama maalesef sudaklar hep limit altı çıkıyor. 2 tane limit üstü çıkarsa 6 tane limit altı çıkıyor. Bizim yakaladığımız limit altları ise nedense yemi tamamen yuttuğu için iade şansımız fazla olmuyor. Onun için ben sudak tan soğudum artık.
Şu ana kadar tuttuğum sudaklar hep ufakdı. Bu kadar büyüğünü bir gün tutarız bizde inşanlah. TEbrikler.
Teşekkürler Yakup abi. Evet genelde hep limit altı. Tuttuğum küçük sudaklar da yemi baya bir yutmuştu. Bıraktım ama yaşar mı yaşamaz mı o meçhul! Yanımda tutan guruplar limit altı bile tutamadı. Orda birisiyle konuştum neden büyük çıkmıyor diye, barajın ortasında ağ vardır o yüzden büyük balıklar geçemiyor demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ayrıca jandarma çok sık ziyaret ediyor. Teşekkürler İbrahim. Benimde önceden tuttuğum sudaklar hep küçüktü. İlk defa bu kadar büyük tuttum. İnşaallah sana daha irileri rastgelir.
Mustafa tebrikler tavalık balığı yakalamışsın dahada büyüklerini yakalamanı dilerim afiyet olsun rastgele
Eşref abi güzel dileklerin için teşekkür ederim. Söylemesi ayıp bugün öğlen yedim. Tadı gerçekten mükemmeldi.
Tebrikler Mustafa.Ben de bu yıl gittiğin avlağa birkaç kere gittim.Dediğin gibi hep limit altı.Sazan desen tık yok.Bu yıl orada acayiplik var ama ben çözemedim.Biz bu yıl hep başka yerlere gittik.Oltalar boş kalmasın.
Teşekkürler Nevzat abi. Bugünde gittim 8 tane limit altı geldi. Başka da bişey yok. dördünü saldım. Dördünü de yandakilere verdim. Yaşayacak durumları yoktu. Sazan oltasına tık bile demedi. Rasgele.
ellerinize sağlık,yanında bol salata ile tadına doyulmazdır onun. bir gün beraber olta sallama dileğiyle sevgilerle.