yeni oyuncaklarım shimano alivio makaramın arızalanmasıyla yeni sipariş ettiğim makaram ve rapalalarım. tamir icin gittiğim malzemecimin birtanesi alivioyu 1 ay süre icinde tamir edebilirim oda belki ? demesiyle , ben de gidip istoc firmanın birtanesinden sipariş edip okuma trio 40 kendo sahteler aldım. 1 tanesinide hediye gönderdiler siparişlerde sorun cıkmıstı daha once müşteri kaybetmemek icin yaglı müşteiyim ne yazıkkı simdi kaldı okuma v system 2.40 kamış. onuda arkadasım manavgatta calısıyor ordaki okuma bayiiden alıcak set tamamlanıcak da ? balık yok napacaz bakalım. mesajı değiştirdim nedenide ; herkez dalga gecmek icin mesaj yazmış üşenmeden. 4 saat uyku uyudum bilgisayarıma format attim arızalı halen onu yapmaya ugrasıyorum. insanlık hali eksik cümle yazılabilir. gidipte sacma sapan yorum yazıyorsunuz size konu acanda kabahat.
aynen sikayetim var tamir yapan bir malzemecimiz var antalyada adamı aradım 1 ayda , makarana bakarım oda durumuna göre dedi . kafasına göre takılan adamı 1 ay benmi bekliyecem gidip aldım .
arıza yapan makina okuma trio mu? rapalalara ne oldu bende onu anlamadım? shimano arıza yaptı diye gidip bunları mı aldınız?
cümleler düşük olunca konu pek anlaşılmadı sanırım Makinan bozuldu , adam sana 1 ay mühlet verdi , sende " ben seni bekleyeceğime gider yeni makina alırım "" dedin ve aldın , üstüne de sahteler hediye geldi sanırım . Doğru mu anladım acaba
davinci code :=) Anladığım kadarıyla shimano makınanız arıza yaptı 1 ay beklemek istemediniz ve trio 40 s makına aldınız yanındada rapalalar hediye geldı ama ignelerı yok yada ezılmıs kırılmış öncelıkle dogru ise yeni makınanız hayırlı olsun, rapala iğnelerınıde okadar dert etmeyin her malzemecide uygun ölçğlerde alıp takabilirsiniz
sa kuyuya taş geldi şimdilik 5 kişi çıkartmaya çalıştı ama sayı az 35 kişi daha gelse olmayacak biraz daha yorum ve katılım lazım belki ozman sonuç gelir :laughing: :laughing: :laughing:
Ahahaha... Bende anladığımı yazayım. Alivio 40 makinası arıza yapmış, arka kalaması bozulmuş. Antalya'daki malzemeciye göstermiş bir ay süre vermiş. Murat ta hay ben böyle işi deyip Okuma makina almış. Yanında 4 tane de kendo sipariş etmiş. Satıcı gönderirken 4 kendo yerine 5 kendo koymuş pakete. (1 tanesi hediye) İstediği renk kodu olmayan kendonun paketi ezildiği için onu paketten çıkarmış. (paketsiz olan hediye kendo) Murat bakmış kendolara, iğneleri küflenir bunların diye düşünmüş ve küflenmeyen iğne de sipariş edeyim en iyisi demiş. *************************************************** Murat kendolar 10 tl zaten. Küflenmeyen kaliteli 3'lü iğneler kendolardan pahalı. İğneleri küflenene kadar kullan. Küflenince içine sinmezse sahteleri atar, yenisini alırsın kendoların. Hayırlı olsun malzemeler.
hahahahahhahahahahah hepiniz muhabbet gülcek yer arıyorsunuz ne güzel işte ,eglenin anlayan anlar ya 4 saat uyudum harddiskim bozulmustu , garantiyle değistirdim. bilgisyarı yaptım 4 saat uyduk kargoyu almak icin uyandım. normal okadar eksik yazmam
Allah bizi kahretmesin. En çok ben anlamışım Bak, 8 saat uyuyunca, ne de güzel anlaşılır yazıyorsun. hihi
İroni yapıyorum. 4 saatte uyusan isteyince yazabiliyorsun demeye getiriyorum Yapılan yorumları dalga geçmek olarak değilde, espirili bir eleştiri olarak alsan daha hoş olurdu Murat. Hiç yorum almayan konularda var forumda, şükretmek lazım arada.
biliyorum bende takılıyorum zaten teşekkür ederim herkeze yorumlarından dolayı ama cok ciddiyim , akdenizde kıyılar fena suan yagmur yagıyor . at cek yapmaya gideyim diyorum bu seferde rahatsızlıgım bıraz costu. artık yarın makarayı denemeye gidicem bakalım artık nasib ne gelirse sahtelere .
:thumb: Akdenizde levrek zayıf, bu çok belli ama Akdenizin başka avcı balıkları da var. Mesela iskarmoz falan çıkması lazım. Deniz biraz bulansa, güzel olacak. Havalar da bizim gibi atçekçiler için kötü gidiyor. Buralarda çok iyi değil. Güney İzmir'den az buçuk bişeyler çıkıyor ama kuzeyin benim olduğum bölümde (İzmir, Ayvalık arası) pek bişey çıkmıyor şu sıralar. Ha vuruş alırsın ama hemen hepsi palaz. Makinanın ve sahtelerinin nasibi bol olur umarım.