1 ay makaramı beklenir okuma trio 40 5 rapala :=)

Konu, 'Makineler' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    yeni oyuncaklarım :D

shimano alivio makaramın arızalanmasıyla yeni sipariş ettiğim makaram ve rapalalarım. tamir icin gittiğim malzemecimin birtanesi alivioyu 1 ay süre icinde tamir edebilirim oda belki ? demesiyle , ben de gidip istoc firmanın birtanesinden sipariş edip okuma trio 40 kendo sahteler aldım. 1 tanesinide hediye gönderdiler siparişlerde sorun cıkmıstı daha once :D müşteri kaybetmemek icin yaglı müşteiyim ne yazıkkı :D

simdi kaldı okuma v system 2.40 kamış. onuda arkadasım manavgatta calısıyor ordaki okuma bayiiden alıcak set tamamlanıcak da ? balık yok napacaz bakalım.

mesajı değiştirdim nedenide ; herkez dalga gecmek icin mesaj yazmış üşenmeden. 4 saat uyku uyudum bilgisayarıma format attim arızalı halen onu yapmaya ugrasıyorum. insanlık hali eksik cümle yazılabilir. gidipte sacma sapan yorum yazıyorsunuz size konu acanda kabahat.

Son düzenleme: 15 Kasım 2013
  2. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.28 - Okuma Trio-Rex 4.25 telesurf
    Favori Makine:
    Okuma Trio 65a - Okuma Bluehawk
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Murat, yazdıklarından hiç birşey anlamadım. Şikayetçi misin? Kimden? Sorun ne? :D

3. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    aynen :) sikayetim var :) tamir yapan bir malzemecimiz var antalyada adamı aradım 1 ayda , makarana bakarım oda durumuna göre dedi . kafasına göre takılan adamı 1 ay benmi bekliyecem gidip aldım .

4. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    arıza yapan makina okuma trio mu? rapalalara ne oldu bende onu anlamadım? shimano arıza yaptı diye gidip bunları mı aldınız?

5. yakamoz07

yakamoz07 ibrahim

Favori Kamış:
    shimano exage 270 mh 14-40
    Favori Makine:
    okuma rtx 40
    En İyi Avı:
    sazan 4 kilo
    merhaba

:laughing:

6. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    cümleler düşük olunca konu pek anlaşılmadı sanırım :)
    Makinan bozuldu , adam sana 1 ay mühlet verdi , sende " ben seni bekleyeceğime gider yeni makina alırım "" dedin ve aldın , üstüne de sahteler hediye geldi sanırım . Doğru mu anladım acaba :confused:

7. barisgirgin

barisgirgin BARIŞ GİRGİN

Favori Kamış:
    major craft kg evo 902lsj, major craft solpara aji ,tica scirocco
    Favori Makine:
    shimano surf leader cı+35, shimano stella 2500fı, shimano stella 4000xgfı, daiwa morehtan 3012h
    En İyi Avı:
    torik 3.6kg
    davinci code :=)
    Anladığım kadarıyla shimano makınanız arıza yaptı 1 ay beklemek istemediniz ve trio 40 s makına aldınız yanındada rapalalar hediye geldı ama ignelerı yok yada ezılmıs kırılmış :) öncelıkle dogru ise yeni makınanız hayırlı olsun, rapala iğnelerınıde okadar dert etmeyin her malzemecide uygun ölçğlerde alıp takabilirsiniz :)

8. MADMAN

MADMAN KEMAL

Favori Kamış:
    DAİWA TOURNOMENT 270 AGS+ DAİWA TATULA 210 YUKI TAYLOR Q5 420 SURF
    Favori Makine:
    SHİMANO AR-C AERO CI4+ 4000XG DAİWA TATAULA R BAİTCASTİN OKUMA salina sa 2 16000 Daiwa Caldia 4000
    En İyi Avı:
    sevgili eşim :)
    sa

kuyuya taş geldi şimdilik 5 kişi çıkartmaya çalıştı ama sayı az 35 kişi daha gelse olmayacak biraz daha yorum ve katılım lazım belki ozman sonuç gelir :laughing: :laughing: :laughing:

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Ahahaha... :D:D:D

Bende anladığımı yazayım. :)

Alivio 40 makinası arıza yapmış, arka kalaması bozulmuş. :)
    Antalya'daki malzemeciye göstermiş bir ay süre vermiş. Murat ta hay ben böyle işi deyip Okuma makina almış. Yanında 4 tane de kendo sipariş etmiş.
    Satıcı gönderirken 4 kendo yerine 5 kendo koymuş pakete. (1 tanesi hediye)

İstediği renk kodu olmayan kendonun paketi ezildiği için onu paketten çıkarmış. (paketsiz olan hediye kendo) :D:D:D

Murat bakmış kendolara, iğneleri küflenir bunların diye düşünmüş ve küflenmeyen iğne de sipariş edeyim en iyisi demiş. :):):)

Murat kendolar 10 tl zaten. Küflenmeyen kaliteli 3'lü iğneler kendolardan pahalı. İğneleri küflenene kadar kullan. Küflenince içine sinmezse sahteleri atar, yenisini alırsın kendoların. :)

Hayırlı olsun malzemeler. :)

10. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    hahahahahhahahahahah hepiniz muhabbet gülcek yer arıyorsunuz ne güzel işte ,eglenin anlayan anlar ya 4 saat uyudum harddiskim bozulmustu , garantiyle değistirdim. bilgisyarı yaptım 4 saat uyduk kargoyu almak icin uyandım. normal okadar eksik yazmam :p

11. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    ahahhahahahahaha

12. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    yok birader anlama sen boşver :D

13. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Bunu bende anlamadım hihi hihi hihi hihi

14. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    KONUYU BASTAN OKUYUN SIMDI YORUM YAPANLAR .

15. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Allah bizi kahretmesin. :)

En çok ben anlamışım :p

Bak, 8 saat uyuyunca, ne de güzel anlaşılır yazıyorsun. hihi

16. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    hahaha ceske 8 saat uyusaydım :) ama 4

17. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    İnsanlar, naturel haliyle güzeldir. Sizde bu halinizle ayrı bir güzelsiniz.:p :thumb:

18. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    İroni yapıyorum.

4 saatte uyusan isteyince yazabiliyorsun demeye getiriyorum :eek:
    Yapılan yorumları dalga geçmek olarak değilde, espirili bir eleştiri olarak alsan daha hoş olurdu Murat. :) Hiç yorum almayan konularda var forumda, şükretmek lazım arada. ;)

19. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    biliyorum :D bende takılıyorum zaten :) teşekkür ederim herkeze yorumlarından dolayı ama cok ciddiyim , akdenizde kıyılar fena suan yagmur yagıyor . at cek yapmaya gideyim diyorum bu seferde rahatsızlıgım bıraz costu. artık yarın makarayı denemeye gidicem bakalım artık nasib ne gelirse sahtelere .

20. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :thumb:

Akdenizde levrek zayıf, bu çok belli ama Akdenizin başka avcı balıkları da var. Mesela iskarmoz falan çıkması lazım. Deniz biraz bulansa, güzel olacak. Havalar da bizim gibi atçekçiler için kötü gidiyor. Buralarda çok iyi değil. Güney İzmir'den az buçuk bişeyler çıkıyor ama kuzeyin benim olduğum bölümde (İzmir, Ayvalık arası) pek bişey çıkmıyor şu sıralar. Ha vuruş alırsın ama hemen hepsi palaz. :(

Makinanın ve sahtelerinin nasibi bol olur umarım. :)