tebrik ediyorum abi, yılların tecrübesi var tabi bu işin ucunda, bizim atçek tutkusu da yılını deviriyor, inşallah bize de nasib olur, mersin şartlarında biraz zor ama denemeye devam edeceğiz...
Teşekkür ederim Yasin kardeşim.Ümit gibi bi ustan var işte daha ne istiyorsun seninde başaracağına inanıyorum darısı başına.
Teşekkürler Bülent bey bu ne resmiyet Teşekkür ederim Volkan sen iste yeterki Teşekkürler Önder. Teşekkür ederim Kadir kardeşim levrek oldukça rapor olur Teşekkürler Zait sorun havadaydı levreğin gelmeside tesadüf oldu hani. Teşekkürler Bahadır. Teşekkürler Nedim. Teşekkürler Ergin. Fırsatımız oldukça olacak sanırım Ergin
Teşekkürler Cem. Teşekkürler Hakan. Teşekkürler Fatih. Teşekkürler Seçkin. Teşekkürler Hocam. Teşekkürler Sonay Teşekkürler Oktay. Teşekkürler Mert. Teşekkürler Levent.
Tebrikler paşanın maşallahı var.GES renk kodunu payaşır mısınız? Benim cam sahtem suda batıyor,normali bu mudur.?
her işin bir zorluğu var ama boğazda balık tutmak maliyet olarakta en pahalısı sanırsam. engüzeli ayda bir gideceksin bu şekilde sahile, helde sizin gibi ustalarla tadından yenmez , tebrikler afiyet olsun,
ges cim bomlu Tayyar ustanın geslerini tavsiye ederim. Teşekkürler Orhan bey. Teşekkürler Can. Teşekkürler Hakan ustalık kim ben kim klips kullanıyorum Alişan.