1 Mayıs Mordoğan Tekne Avımız

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında fztyasin tarafından paylaşıldı.

1. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Sübyeyi bir daha yakalarsam atmayayım o zaman :) bu avda sübyeyi Yaşar kaptan yakalamıştı, yakaladıktan sonra yem yaptı (yem kıtlığımızdan dolayı) ama verimli olmadı, bir ara bizim Özkan kupes ve ısparoz da taktı iğnelere, kupese vuruş da aldı ama ısparoza bakan olmadı.

Sonraki avımızı mayıs sonu haziran başı gibi düşünüyoruz, sanıyorum o zamanlar biraz daha verimli olur, levrek ya da palamut için mutlaka limandan ayrılırken sırtı yapmaya başlayacağım bir dahaki sefer için, tavsiyeler için teşekkür ederim. Bir organizasyonda Atıl abimle ve sizinle de avlanmak dileğimle :)

2. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Yasinciğim:) Tebrik ederim avınızı, yalan olmasın geçen gün gördüm ama cevap yazamadım bakıp çıktım. Bu aralar pek bir genişim, hiç bir şey yapasım yoktu.

Mevsimdendir herhalde:)

Tekrardan tebrik ederim kardeşim:)

3. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Teşekkür ederim Çağrı :) senin canın sağ olsun yazmasan da olurdu, bu aralar genişlik bir çok kişide var gördüğüm kadarı ile :D Bende foruma girip sadece okuyordum hatta çoğu zaman okuyamıyordum bile :) dediğin gibi muhtemelen mevsimsel, bahar çarpmış bizi :)

4. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Okuyamazsın ama kırmızı kırmızı balıkları çekersin:laughing: :laughing: Bahar ozaman hiç çarpmaz değil mi:laughing: :laughing:

3-4 gün arka arkaya bende gittim, istavrit var bizim buralarda. Erken geldi diyebiliriz ve bollukla geldi.

Havyarlıdır diye düşündüm ama 3 parti de de havyar yoktu.:eek:

Levrek sezonu bitti mi sizin oralarda?:)

5. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Valla inan tekne avını da 2 defa falan iptal ettik pek gidesimiz gelmedi :) ama kırmızıları görünce neden daha önce gelmemişiz dedik :D Son zamanlarda kıyıdan yaptığımız avlar hep kesat geçti, ondan dolayı tekneye döndük.

Levrek sezonu benim için hiç başlamamıştı bu sene zaten :D daha siftah yapamadım sezon bitti. Şu aralar duyduğum kadarı ile çok nadiren de olsa bazı yerlerde çıkıyormuş ama onlarda 500-600 gr. arasıymış. Nedense bana ne sürü ne de tek gezenlerden hiç biri denk gelmedi :) kısmet bu sene kasımdan sonraya İnşallah :)