Katılımcılar: Ankyra Fishing (stanlyy, zucchero) Tarih: 1 Nisan 2014 Yer: Anadolu'da bir avlak Kullanılan Takımlar: Ugly Stik Lite + Shimano Rarenium 3000 SFA Cormoran Bull Fighter + Shimano Exage 3000 SFC Sahteler: Ekseriyetle Rapala marka... Sezon haftaiçi açıldığından ve haftasonunu bekleyemeyeceğimizden işten izin alarak Pazartesini Salıya bağlayan gece Fatih ile yollara düştük. İçimizde bir heyacan, öyle ki gece o uyku bize haram. Avlağa yaklaştıkça heyacan iyice artıyor. Bir çırpıda bot ve tüm teçhizatları suya indiriyoruz. At çeklere başlıyoruz ama balık suyun biraz soğuk olmasından hala biraz uyuşuk. Güneş tepeye çıkınca balık da hareketleniyor ve Fatih günün tek balığını alıyor... 70 cm güzel bir turna ama ahd vermişiz... İlk balık suya iade edilecek diye https://www.facebook.com/photo.php?v=10152466561183322&set=vb.569508321&type=2&theater Biraz yemek arası... Botla biraz daha tur... Bu av sırasında başımıza ilginç bir olay da geldi ama onu buradan paylaşmayayım... Fatih anladın sen onu Herkese rastgele...
tebrik ederim arkadaşlar güzel bir açılış olmuş, devamını dilerim.. bu arada rarenium kullanan Fatih arkadaşımızdı sanırım. kalamasından memnun mu? stres altında kararlı çalışıyor mu? diğer kullandığı makinelere göre kalamada bir farklılık hissetti mi?
Tebrikler Arkadaşlar. Ankara team'ın raporlarını özlemiştik. Bu gazla bende bir deneme yaparım artık.
açılışınız güzel olmuş.ben de bu ara kaçarım sanırım .havaların güzel gitmesi turnayı erken canlandırdı diye düşünüyorum.tebrik ederim.emeğinize sağlık.sevgilerimle.
Kardeş bensiz nasıl gittiniz, gittiyseniz nasıl keyif aldınız? Yazıklar olsun Şaka bir yana av güzel olmuş, gün güzel geçmiş. Darısı 100 cm ve üzerine diyelim. Sağlık ve muhabbetle kalın. Rastgele.
Teşekkürler... Daha iyileri sizlere denk gelsin... Teşekkürler... Fatih sanırım mesajınızı görünce bu konuda bilgi verecektir. Teşekkürler... Teşekkürler... Havalar iyice ısınana kadar bir hafta izin yapacağız inşallah öbür hafta çok daha irilerine denk geliriz hep beraber... Ben de şimdi farkettim.. Hakikaten güzel çıkmış. Kim çektiyse Fatihi attım kenara biraz botun kıymetini anlasın diye Şaka bir yana kenara çıkarken botu hafif kaçırmışım ama güzel poz olmuş. Teşekkürler daha iyileri sizlere denk gelsin. Teşekkürler daha iyileri sizlere denk gelsin. Dostum sen gel de... Sıcak noktalar tek tek tespit edildi
Avda iken balığı yoracak şekilde hafif sıkı olarak sıkıntı yaşamadım ancak evde ipi alıştırmak için diğer makineye devrederken kalamayı çok açtığımda misinayı boşaltırken halatın gerilmesi tarzı rahatsız eden bir ses çıkarıyor. İlk başta çok endişelendirdi. Ancak avda bir sorun şu an için yaşamadım. Bu duyduğum ses diğer makinelerde yoktu. Bu bir arıza mı? Yoksa makinenin kalama sisteminde ki özellik midir anlayamadım. Sizin yorumunuz nedir?
Senin turna işi artık zor hocam... Abicim şaka bir yana yolun Ankara'ya düşsün diye gözümüz yollarda. Gelmeden bir gün önce araman yeterli. Ben organizasyonu ayarlarım. Haftasonu yeni max rap'lerinle rast gelsin...
Güzel av ve fotoğraflar için tebrik ederim, yeni sezonda da ekip olarak gönlünüzce keyifli avlar dilerim, rastgele
o ses muhtemelen kılavuz rulmanından geliyordur. fabrika yağı kurumuş olabilir, sonuçta greslemiyorlar. makineyle gelen yağdan damlatılırsa düzeleyeceğini sanıyorum. stradic ci4 ile devirleri dışında hemen hemen aynı özelliklere sahip. ancak stradic kalamasında sorunlar olduğunu okuyunca, bunda da olabilir mi düşüncesiyle sormak istedim. esasen bir arkadaşım almaya niyetli bende yeri gelmişken sorayım dedim