1. Tasucu Mersin Balikavi Organizasyonu

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında arzu_ipek tarafından paylaşıldı.

?

1.Tasucu Mersin Balıkavı Organizasyonu Hangi Tarihte ve kaç gün süreli olsun?

Anketin kapanma tarihi 5 Mayıs 2008.
  1. 17 Mayıs 1 Gün

oy sayısı 4
    28,6%
  2. 18 Mayıs 1 Gün

oy sayısı 5
    35,7%
  3. 17 - 18 Mayıs 2 Gün

oy sayısı 6
    42,9%
  4. 17 - 18 - 19 Mayıs 3 Gün

oy sayısı 3
    21,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    bende öyle ümit ediyorum sevgili ufuk

2. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    evet sanırım aynısı benim içinde geçerli

3. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, bence konunun başından beri geleceğini belirtenlerin isimleri ile bir liste yapalım derim. Işığı gören gelir gibi geliyor bana. :) Ben arka sayfalarda bir yerde başlamıştım ama arka sayfalarda kaldı.

Arkadaşlar bu çok güzel bir organizasyon olacak, katılımınızı bekliyoruz. Sonra "ah o gemide ben de olsaydım, açık denizlere yol alsaydım, nay nay naay..." diye şarkılar söyler, çok üzülür, kafanızı duvarlara vurursunuz ona göre. :p

4. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    YA VALLA SİZİ ÇOK SEVİYORUM ŞENNUR HANIM YAAAAAA:p

5. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    http://www.youtube.com/watch?v=vpcttnpdRts
    SİZE BİR PARÇA
    DİNLEYİN BAKALIM :p :p :p

6. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
  7. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Arzu süpersin :) Bu arada Sennur' un tek geçtiği, Yaşar seçimin de bilir gibi olmuş :D

8. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    1. Taşucu Mersin Balık Avı Organizasyonu

TAŞUCUNA ULAŞIM:

KARAYOLU: Taşucu Beldesi Güneydoğu Anadolu, Doğu ve Batı Akdeniz ile İç ve Batı Anadolu’yu birbirine bağlayan Adana-Antalya Devlet Karayolu ağının kavşak noktasında olup, il merkezi Mersin’e 90 km mesafededir.
    Taşucu Beldesi’nin önemli merkezlere uzaklıkları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Taşucu-İstanbul 933 km
    Taşucu-İzmir 817 km
    Taşucu-Ankara 525 km
    Taşucu-Adana 165 km
    Taşucu-Antalya 389 km

Taşucu’ndan bu şehirlere otobüs firmaları her gün düzenli otobüs seferleri yapılmaktadır. Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nden Antalya arası sefer yapan otobüs firmaları günün belirli saatlerinde Taşucu Otogarı’ndan geçiş yapmaktadırlar. Ayrıca Beldemizde şehir içi ve şehirler arası ulaşım için 24 saat çalışan taksi durağı, 06.00-24.00 saatleri arası her 7 dakikada bir karşılıklı olarak Taşucu’ndan – Silifke’ye ve Silifke’den – Taşucu’na düzenli olarak yolcu taşımacılığı yapan minibüsler çalışmaktadır.

DENİZ YOLU: Taşucu konumu itibariyle deniz ulaşımında Türkiye için önemli bir yere sahiptir. Her gün Taşucu’ndan Girne’ye (KKTC) belirli saatlerde denizcilik acentaları tarafından düzenli feribot seferleri yapılmaktadır. Bu seferlerde hızlı ve konforlu deniz otobüsleri ile 2 saatte, araçlar için arabalı vapurlarla 6 saatte Girne’ye yolculuk yapılmaktadır.

TARİF: Taşucu'na Mersin, Antalya yönünden sahil yolu ile gelebileceğiniz gibi İstanbul veya Ankara çıkışlı olanlar direk olarak Konya, Karaman üzerinden Sertavul Geçidi ile aynı güzergâhta bulunan Alahan Manastırını, Mut ve Kalesini, Silifke Kalesini görerek önce Silifke'ye kısa süre sonra Taşucu'na ulaşabilirler. (Sertavul Geçitini kışın karlı günlerinde geçecek sürücüler, yokuş aşağı inişlerde, virajlarda zorluklar yaşarlar). Kıbrıs - Taşucu arasında yaz, kış, her gün feribot ve deniz otobüsü düzenleniyor.

ORGANİZASYONA KATILIM:

ORGANİZASYON 17 MAYIS 2008 CUMARTESİ GÜNÜ İÇİN DÜŞÜNÜLMÜŞTÜR. YORUM GÖRÜŞ VE MÜRACATLARINIZI BEKLİYORUM

SAYGILAR,

arzu_ipek...
    :p

Organizasyon katılım listesi ;

1. arzu_ipek (Arzu)
    2. Suates (Suat)
    3. dozer1219 (Kadir)
    4. av.eren (eren)
    5. Poseidon33
    6. western222

iletişim hesabı : [​IMG]

İsmini belirtip, listeye adı yazılmamış arkadaşlarım varsa uyarmalarını rica ederim :)

Son düzenleme: 29 Nisan 2008
  9. seyyahi333

seyyahi333 MEHMET

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    çupra 1 kg
    slm arzu hanım ben mersinden mehmet. organizasyona bende katılmak istiyorum. Taşucu' na ulaşım nasıl olacak?, burdan toplu olarakmı gidilecek? nasıl haberleşicez. bunları bana bildirirseniz sevinirim. görüşmek üzere

10. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    :cool: :cool: :cool: :cool:

Son düzenleme: 29 Nisan 2008
  11. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    anket sonuçları şimdilik % 50 % 50 olmuş
    1 hafta sonra sonuçları neticelendirelim arkadaşlar

12. simendifer

simendifer Sennur

Arzu hanım, çok teşekkür ederim parça için. :) Hele ki söz konusu Yaşar ise, akan sular durur. Sesine bayılırım ben Yaşar'ın ve ablamın da dediği gibi tek geçerim. Tekrar teşekkürler. :)

HAYDİ MERSİN HAYDİ MERSİN HAYDİİİİİ
    TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİ..... :p

13. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    valla banada yasar deyince akan sular duruyor
    buda yasar ben ve tasucu

http://www.youtube.com/watch?v=q3j7MQ0jwzY

14. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler inanıyorum bol katılımlı güzel bir org olacak :) Benim nişanlımda Hatay lı ,gittiğimizde Hatay a gezmek istiyorum ,Mersini ,Adana yı kısmet diyelim belkide taşucuyla buluşmamız o zamana kalır kim bilir :)

15. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    hayırlısı diyelim
    herzaman bekleriz
    sağlıcakla klaın
    teşekkürler

16. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    1. Taşucu Mersin Balık Avı Organizasyonu

TAŞUCUNA ULAŞIM:

KARAYOLU: Taşucu Beldesi Güneydoğu Anadolu, Doğu ve Batı Akdeniz ile İç ve Batı Anadolu’yu birbirine bağlayan Adana-Antalya Devlet Karayolu ağının kavşak noktasında olup, il merkezi Mersin’e 90 km mesafededir.
    Taşucu Beldesi’nin önemli merkezlere uzaklıkları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Taşucu-İstanbul 933 km
    Taşucu-İzmir 817 km
    Taşucu-Ankara 525 km
    Taşucu-Adana 165 km
    Taşucu-Antalya 389 km

Taşucu’ndan bu şehirlere otobüs firmaları her gün düzenli otobüs seferleri yapılmaktadır. Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nden Antalya arası sefer yapan otobüs firmaları günün belirli saatlerinde Taşucu Otogarı’ndan geçiş yapmaktadırlar. Ayrıca Beldemizde şehir içi ve şehirler arası ulaşım için 24 saat çalışan taksi durağı, 06.00-24.00 saatleri arası her 7 dakikada bir karşılıklı olarak Taşucu’ndan – Silifke’ye ve Silifke’den – Taşucu’na düzenli olarak yolcu taşımacılığı yapan minibüsler çalışmaktadır.

DENİZ YOLU: Taşucu konumu itibariyle deniz ulaşımında Türkiye için önemli bir yere sahiptir. Her gün Taşucu’ndan Girne’ye (KKTC) belirli saatlerde denizcilik acentaları tarafından düzenli feribot seferleri yapılmaktadır. Bu seferlerde hızlı ve konforlu deniz otobüsleri ile 2 saatte, araçlar için arabalı vapurlarla 6 saatte Girne’ye yolculuk yapılmaktadır.

TARİF: Taşucu'na Mersin, Antalya yönünden sahil yolu ile gelebileceğiniz gibi İstanbul veya Ankara çıkışlı olanlar direk olarak Konya, Karaman üzerinden Sertavul Geçidi ile aynı güzergâhta bulunan Alahan Manastırını, Mut ve Kalesini, Silifke Kalesini görerek önce Silifke'ye kısa süre sonra Taşucu'na ulaşabilirler. (Sertavul Geçitini kışın karlı günlerinde geçecek sürücüler, yokuş aşağı inişlerde, virajlarda zorluklar yaşarlar). Kıbrıs - Taşucu arasında yaz, kış, her gün feribot ve deniz otobüsü düzenleniyor.

ORGANİZASYONA KATILIM:

ORGANİZASYON 17 MAYIS 2008 CUMARTESİ GÜNÜ İÇİN DÜŞÜNÜLMÜŞTÜR. YORUM GÖRÜŞ VE MÜRACATLARINIZI BEKLİYORUM

SAYGILAR,

arzu_ipek...
    :p

Organizasyon katılım listesi ;

1. arzu_ipek (Arzu)
    2. Suates (Suat)
    3. dozer1219 (Kadir)
    4. av.eren (eren)
    5. Poseidon33
    6. western222
    7. seyyahi333
    8. erdaldalgıç

iletişim hesabı : [​IMG]

İsmini belirtip, listeye adı yazılmamış arkadaşlarım varsa uyarmalarını rica ederim :)

17. gokhan_seyirci

gokhan_seyirci

Favori Kamış:
    olta + zıpkın
    En İyi Avı:
    2 kılo levrek (zıpkın)
    arkadaslar organızasyon cok ıyı...bende yenı sayılırım sıtede... yalnız bısı dıkkatımı cektı..daha once nasıl yaptınız bu organızelerı ama...amac balık avlamak degılmı... yat larda nasıl avlanılacak kım ne getırecek olta anlamında...bellı av sınırı varmı... bu gıbı ayrıntılardan bahsedersenız memnun olurum....

18. gokhan_seyirci

gokhan_seyirci

Favori Kamış:
    olta + zıpkın
    En İyi Avı:
    2 kılo levrek (zıpkın)
    ayrıca bırde bayanlar gelebılıormu.....

19. hatayi33

hatayi33 Nebi Şahin

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Kofana 1,5 Kg.
    1. ve 2. mersin organizasyonunda bulundum. Taşucu'nda yapılan organizasyona da katılmak isterdim ama maalesef çocuklarımın durumları nedeniyle katılamıyorum. Organizasyonu düzenleyen arkadaşlarada ayrıca teşekkürler. İnşallah bir daha ki organizasyonda buluşmak üzere.

20. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Organizasyonu düzenleyen arkadaşımız bayan dikkat edersen :) Memnuniyetle, ailecek, çoluk, çocuk, kız arkadaş, akraba ile gelebilirsiniz ;):) Yanınızda getireceğiniz misafiriniz ve kendi adınızı listeye eklemeniz yeter :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.