1. Tasucu Mersin Balikavi Organizasyonu

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında arzu_ipek tarafından paylaşıldı.

?

1.Tasucu Mersin Balıkavı Organizasyonu Hangi Tarihte ve kaç gün süreli olsun?

Anketin kapanma tarihi 5 Mayıs 2008.
  1. 17 Mayıs 1 Gün

oy sayısı 4
    28,6%
  2. 18 Mayıs 1 Gün

oy sayısı 5
    35,7%
  3. 17 - 18 Mayıs 2 Gün

oy sayısı 6
    42,9%
  4. 17 - 18 - 19 Mayıs 3 Gün

oy sayısı 3
    21,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    Çatal :) Arasırada misina, kanca, kurşun birkaç düğüm...
    En İyi Avı:
    Kefal, Çupra, Karakulak, Mırmır...
    abi töbank tesislerinin kızkalesine bakan tarafı çadır kurulabilen alanmış öyle dediler ama kendi çadır imkanım olmadığı için fiyat sormadım :(

telefonlarını bulup verebilirim istersen ;)

ama çadır değilde töbankın kendi bünyesinde ufak bungalowlar var... onlar hoşuma gitti :) ben derimki çadırla falan uğraşma direk oradan bir oda al :)

Ayrıca 9 Haziranda tam olarak faaliyete girecekmiş töbank... o tarihten sonra 3 öğün yemek servisleride oluyormuş. Şuanda daha tam olarak sezonu açmış değiller :D

Ama yaz içinde konaklamalı güzel bir buluşma yapılabilir o bölgede... denizi çok berrak, ayrıca hemen yan tarafı kayalıklar olduğu için balıkların bol bulunduğunu düşünüyorum

Ne yazıkki olta götürmeyi unuttuğumdan balık durumuna bakamadım ama balık tutmanın yasak olmadığını öğrendim :D

2. ayavlal

ayavlal ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kayda değer büyüklükte bir şey tutamadım maalesef
    Adana dan selamlar

Ayhan (ayavlal)
    Serpil (eşim olur)
    Hakan (temmuz98)
    Nurten (eşi olur)
    Lütfen listeye ekleyiniz.

Artık organizasyonun hangi gün ve de kaç gün olduğunu da kesinleştirmek lazım diye düşünüyorum.

3. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    ayhan kardeşim teşekkür ederiz katılım için arzu hanım ev taşıyor siteye girdiğinde sizleri listeye ekleyecektir
    saygılar

Son düzenleme: 5 Mayıs 2008
  4. ayavlal

ayavlal ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kayda değer büyüklükte bir şey tutamadım maalesef
    listeya 1 kişi daha ekleyin
    Burkay

5. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    tamamdır;)

6. seyyahi333

seyyahi333 MEHMET

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    çupra 1 kg
    Burç Kardeş
    Ben Olmazsa Bir Gün Ordan Geçerken Uğrarrim Detaylari öğrenirim.yinede Teşekkürler.
    Görüşmek üzere

7. simendifer

simendifer Sennur

Ayhan bey, sizi aşağıda alıntı yaptığım listeye ekledim, bilginize... :)

8. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    arkadaşlar merhaba bugün sabah saat 6 itibari ile mersine döndüm.Yorucu bir hafta ve soğuk bir Ankara aşırı gribim.Bu arada yatçı arkadaşlarım aradı.Sizden gelen taleplere onlarda sevindi.Menümüzde balık,cips,salata,çay var.Soğuk içeceklerimiz ekstra olacak.ama dışarıdan getirenede karışmazlar tabi.Sayı olarak kesinlerşelim.Yatçı arkadaşlarımızda bizden bunu bekliyor.Yeni bir sayfa açacağım.Ayrıca ben yokken site ile ilgilenen arkadaşlara teşkkür ederim.
    TIRTAR TÖBANK TESİSLERİNİ MERAK EDEN ARKADAŞLAR,BU ORGANİZASYONU BİTİRELİM SİZİ ORAYADA GÖTÜRÜRÜM MERAK ETMEYİN.EVET ORASIDA GERÇEKTEN GÜZEL BİR YER.AMA NE VAR Kİ TEK ŞANSSIZLIK YAT TURLARININ OLMAMASI.BİRDE TESİSLERİN BAKIMDAN GEÇMESİ GEREK KALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR İÇİN YANİ.ZATEN TESİS İÇERİSİNDE BALIK TUTULMUYOR.TEKNE İLE 1-2 KM AÇILMAK GEREK EN AZ AMA YİNEDE MERAK EDEN ARKADAŞLAR İÇİN MUTLAKA BİR ORGANİZASYON YAPARIZ SEVGİLER

9. simendifer

simendifer Sennur

Arzu hanım, çok geçmiş olsun. Dilerim bir an önce iyileşirsiniz. :eek: Siz dinlenmenize bakın, önce sağlık. Biz burayı takip ederiz sizin için, merak etmeyin. ;)

10. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Arzu Hanım geçmiş olsun gerçekten... iyice dinlenin gribin en önemli tedavisi dinlenmedir ;)

Bu töbank tesisleri için ben 3Mayıs tarihinde gittiğimde hafif tadilat vardı. ufak bungalow evleri tadilattan geçiyordu. Ayrıca onların önündeki demir parmaklıklar boyanıyordu denize düşmeleri engellemek için.

Yanımda olta yoktu ama bana balık tutmanın yasak olmadığını söylediler belkide daha sezon açılmadığı için yasak değil dediler bilemiyorum...

Umarım organizasyonlarımız devam eder... Öncelikle Adanada sonrasında da tekrardan Mersin-Silifke bölgesinde bir organizasyon daha yaparız.

Kendisinin haberi yok onu dahil ettiğimden ama Özkan01 arkadaşımız ile birlikte inşallah Karataş bölgesinde yazın bir organizasyon düzenlemeye çalışacağız ;)

11. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Bu arada planlamamız için 1 gün mü 2 günlük mü bir organizasyon olacağı belli olursa, ulaşım şekilleri-konaklama şekilleri konusunda hazırlık yapmamız açısından yararlık olur...

yoksa Adana ve Mersin den gelecekler teknede uyuyacak :D :p

12. seyyahi333

seyyahi333 MEHMET

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    çupra 1 kg
    Geçmiş Olsun Arzu Hanim. Ben Bu Aralar Töbanka Bi Uğrayacam Dişardan Görüyorum Hep Bide Içine Bi Bakalim.

13. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar Bu organizasyonun ismini 1. Taşucu Çukurova Balıkavı Organizasyonu olarak değiştirsek...

Aslında 1. organizasyonda olmayacak ya :) yada 2. yapalım en azında çok gözükür :p

14. Suatreis

Suatreis

KİŞİSEL FİKİR TUTANAĞIDIR
    İşbu tutanak Manisa ili sınırları dahilinde düzenlenmesi planlanan ve katılımın diğer il sınırları içerisinde ulaşım vasıtaları kullanılarak sağlanması tek mümkünü olan organizasyonun başlangıç ve bitiş tarihleri konusunda fikir beyan etmek üzere ikibinsekiz yılında Mayıs ayının 6.gününe denk gelen Çarşamba gününün yirmibirinci saati ve elliikinci dakikasında tanzim olunmaya başlanmıştır.

İşbu tutanakta bahse konu organizasyonun başlangıç gününün ikibinsekizyılın Mayıs ayının onyedinci günü, gündüz vaktinin oluştuğu zaman anında başlaması ve aynı tarihi takip eden günün gece vakti sonlanmasını takdirlerinize tavsiye etmekteyim. Gerekçelli tarih nedeni olarak ikibinsekiz yılının Mayıs ayının ondokuzuncu gününün milli bayram olarak ilan edilmiş olması ve resmi makamlarca tatil günü olarak değerlendirilmesi, özel sektörde ise bu sözkonusu tatilin elde edilebilecek ticari verim açısından ara dinlenme olarak değerlendirilebileceğidir. Katılımcılar bu sayede fiziksel açıdan yorucu olma ihtimali kuvvetle malum olunan organizasyon sonrasında kişisel bakım ve dinlenme fırsatı bulabilecekler, milli ekonominin işgücü kaybına neden olmadan olağan mesailerine devam edebileceklerdir. Başka bir açıdan bakıldığında ise katılımcıların sosyal ve psikolojik ihtiyaçları bahse konu tavsiye süreç içerisinde karşılanmış, olumlu psikolojik rehebilite etkileri süreç içerisinde faydalı olmuş ve kişisel fayda mekanizmasın ise olumlu şekilde etkilenmiş olduğunun gözlenmesi şiddetle muhtemeldir.

Tavsiye ile görüşlerinize sunduğum bu fikir bayanı ikibinsekiz yılının mayıs ayı, altıncı günü saat yirmiikion da tutanak adı altında tanzim ile tamamlanmıştır. İş bu tutanak okunup doğruluğu anlaşıldıktan sonra mesaj olarak sitemizde yayınlanmıştır.

Kalmadı ya başka işim gücüm...ondan böyle oluyo işte...:D

15. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    En İyi Avı:

İşbu tutanağın içerisinde koyu, altı çizili ve kırmızı renkli olarak belirtilen kusurlar göz önünde bulundurularak kurumumuz tarafından reddine karar verilmiştir...

Gereğinin yapılmasını arz ederim :D:D:D

Abi benimde birden işsiz güçsüzlüğüme geldi :cool:

16. Suatreis

Suatreis

Gaziantep mi olucaktı..neydi ya....:D

17. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Kars kıyıları abi ;)

Tüyoyu verdim gerisi senden :D

18. seyyahi333

seyyahi333 MEHMET

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    çupra 1 kg
    arkadaşlar sitede organizasyonla ilgili pek hareket yok nedendir bilinmez.mersinden okadar az olmamamız lazım. hadi canlanın biraz.:eek: :eek: :eek:

19. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    mehmet aynı görüşteyim
    arkadaşlara çoluk çocuk gelelim diye söyleyince talep düştü heralde:rolleyes:

20. seyyahi333

seyyahi333 MEHMET

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    çupra 1 kg
    arkadaşlar yazılanlardan anladığım kadarıyla organizasyonu pazar günü yapmak daha iyi olacak. ben çevremdeki arkadaşlarlada görüşüyorum ancak günü netleştiremediğimiz için henüz gelecek olanlarıda netleştiremedim.
    öncelikle gün olayını kesinleştirelim. ben çevremdeki arkadaşların söylediklerinden ve sitedeki yazılanlardan yola çıkarak pazar günü yapılmasını tavsiye ediyorum.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.