1 temmuz merzifon paşa gölü-yedikır barajı avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında sazancıı tarafından paylaşıldı.

1. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    arkadaşlar 30 haziran günü saat 14.30 da yedikır gölüne (suluova)kardeşimle gittik.yem olarak solucan kullandık.gö çok dalgalıydı 2 tane ufak levrek yakaladık ama limit altı olduğu için tekrar bıraktık. ben dip kardeşim mantarlı attık sabah 5 gelenler varmı knuştuık 4 tane levrek 3 tane tahta balıı almışlar. 1temmuz saat 5 te merzifon paşa barajna gittik.barajda levrek kefal yayın ve sazan vardı.yem olarak solucan tavuk ciğeri ve hamur kullandık,saat 5 ten 10.30 kadar 7 tane evrek aldık ufak oldukları için tekrar suya attık.hiç sazan ve yayın vurmadı .BEN ARTIK NEDEN RAHAT RAHAT BALIK TUTAMADIĞIMIZI MERAK EDİYRUM.(SADECE BEN DEĞİL O GÖLDEKİ HERKEZ AYNI DURUMDA)YANLIŞLAR NE? 1994 TE 3-5 KİLOLUK SAZAN ALDIĞIMIZ GÖLLERDE ŞİMDİ SAZAN OLTAYA VURMUYOR.DENEMEDİĞİMİZ NE YEM NE OLTA KALMADI AMA BALIK YOK.İMDİ BANA SOSANIZ EN BÜYÜK ZEVKİN NE DİYE(balık tutmaya çalışmak )DERİM FORUMDA Kİ AV RAPORARINI KUYUNCA SEVİNİYORUM SİZİN ADINIZA KOLAY VE RAST GELSİN................

2. LapinCash

LapinCash

Napacaksın insanlar cahil cahil avlıyorlar bize kalmıyor .

..Rast Gele..

3. DjKaLpSiZ

DjKaLpSiZ Furkan Karaaslan

Favori Kamış:
    remixon,dip oltası
    Favori Makine:
    dam sel modul 60
    En İyi Avı:
    turna 3,5 kg dalak 2 kg sudak 1 kg
    emre kardeşim haklı barajlar göller aglarla ve tırıvırılarla dolu bu yüzden balıklar onlara takılıyor birde su seviyesi yükseldiginden dolayı daha cok sazlık bölgelerde bu yüzden oltalara pek gelmiyor otların arasındaki böcekleri yiyolar

4. LapinCash

LapinCash

Aynen katılıyorum otların arasındaki böcekleri yiyolar :mad: :mad: Gelsene kardeşim bizim oltayı ye hıh.. :mad:

5. nevzat42

nevzat42

Biz de Konya Altınapa barajına gittik bugün adamın birisi gece kalmış amca birşey var mı dedik tık yok dedi.biz gelmişken oltaları atalım bakalım dedik ama bizde de tık yok.Ben ce de sebebi ağ atanlar ve suyun çok oluşu.oltalar boş kalmasın.

6. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    değerli arkadaşım. balıkların yemlenme alışkanlıkları değişime uğramış olabilir. farklı yemler ve farklı düzenekler deneyin bence. bizim arkadaşlar yedikır barajına gidipte boş dönmezler hiç..

7. TheCloUd_Bursa16

TheCloUd_Bursa16 Özkan küçüK

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    bizde geçtiğimiz hafta çerkeşli göletine gitmiştik saat 15:00 civarı botumuz ile oltaların olduğu kısmı yemlicektik ki bizi botla göle girdiğimiz için muhtarlığa şikayet etmişler ve 2 kişi geldi ve botu alcaklarını sölediler..bizimde sinirlerimiz bozuldu nerdeyse kavga etcektik..biraz konustuk neymiş gölete botla girmek yasakmış!!..sirkülerde ise bot kullanmak serbest bende dayanamadım bunu acıklamaya calıştım botu almakta ısrar ettiler bende jandarmayı arayalım onlar gelsin onlarla birlikte çözelim dedim tmm arayın dedilr abimde trabzon merkezde jandarma o geldi aklıma babama onu arayalım dedim babamda bosver botu alsınlar dedi yoksakavga cıkcak..neyse botu toplayıp verdik bursaya dönerken geri alırsınız dediler yan taraftada 14-15 yaslarında bi cocuk olta ile tırıvırı atıyodu adamlardan birine sinirli bi şekilde peki bot yasakta tırıvırı kullanmak yasak değil mi dedim yasak dedi ve tırıvırı atan arkadasın yanına uğramadan botu alarak gittiler:mad:

8. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    eğer arkadaşlarının bilgilerini aktarırsan sevinirim:D

9. CalkuT

CalkuT İsmail

Favori Kamış:
    Alba Star
    En İyi Avı:
    yayın 8 kg

Bence Jandarmayı cagarsaydınız sonucta bot gitmiş koyluler kafasına gore kural cıkarmıs olabılırler.uzuldum bu olayınıza bizde o gole yazları balık tutmaya gelıyoruz inş. bu yazda gelecez bol şans...

10. serkut_k

serkut_k SERKUT

merhaba... lise yıllarımda suluovada oturup merzifonda okudum. bu nedenle yedikır, alala ve 100. yıl baraj göllerinde geçti ömrümüz. o zamanlar tüm arkadaşların bahsettiği gibi oldukça iri balıklar çıkardı ama özellikle yanlış ve bilinçsiz avlanma bugünkü sorunlar ile karşı karşıya kalmamıza sebep oldu. şimdi çoğu zaman boş dönüyoruz yavru balıkları da suya geri atarak... ne yazıkki böyle artık...

11. serkan05

serkan05 serkan

ayedikırda ağ atanları durdurmak yerine olta atmayı yasakladılar