Abi Beyşehirde Dişli tamamen bitti 1-2 KM ağlarda bile birkaç tane veya hiç yok diyorlar olta işi zaten komple bitti. Sazana ben baya oldu çıkamadım ama tutanlar var duyuyorum. Hatta pazar günü babam Silikon yemle bir tane 1 kg yakalamış bende hayret ettim.
Geldim geldim Sitemizin temsilcileri halkı selamlıyor abi bu kadar havaya bişey tutamadan gelmeyelim bari
çaktırma birşey tutamazsak siteye birdaha girmeyiz msn adreslerimizide değiştiririz kimse bize ulaşamaz
Bol şanslar dilerim ben İzmitli olduğum için nerdeyse her hafta ordayım ama bu hafta işim olduğu için katılamıyorum yarışmaya, büyük balık için tavsiyem kuru mısır kullanın, kuru mısırdan başka birşeyle o göşden balık çıkması biraz zor. Başarılar.
Evet direk takıyorsunuz ama süt mısırı değil, normal zahirecilerde ssatılan kuru mısır, biraz irice olmasına özen gösterin, takması biraz zor ama mısırın ucundaki beyaz kısmından kolay takılıyor.
Hayirla gir Aytekin. Insaallah hersey yolunda gider ve cok kaliteli bir balik yakalarsin.Ekibine ve sana basarilar diliyorum degerli kardesim...
sağolasın hüseyin abi sana sözüm yok sen bulursun haluk bey sağolun iyi dilekleriniz için teşekkürler
sağolasın koral'ım nasılsın kardeş benim yerimede kan vercen dimi bizi adamdan saymadılar ya hala kafam bozuk yav
olurmu abi senin gözlerinden belliydi ne kadar kan vermek istediğin sonuçta ufak bir terslik çıktı vermiş kadar oldun zaten oraya kadar geldinya o yeter senin yerinede veririm bir kaç gün geçsin hele kolumun ağrısı yeni yeni geçiyor anlamadım neden sıktım galiba kendimi
aytekin abi tum dualarim sizinle elinizden geleni yapin...besmelesiz olta atmayin ha...umarim 1 olursunuz ve kendi kalemizde gol yemeyiz...ama her seye ragmen bu bir yarisma kazanmakta var kaybetmekte bu yarismada hersey bilgi tecrube sansa dayli oldugu icin sansiniz acik olsun...ve yarismaya katilarak vermis oldugunuz cesaret icin ayrica tesekkurler...ISTANBUL TEAM GOSTER KENDINI.......................... saygilarimla