sağolasın mustafa kardeş duaların ve iyi dileklerin için teşekkürler bilgi tecrübe ve şans bu üç faktör kimde birleşirse o takım kazanacak kendine iyi bak kardeş harun çoktan beri gözükmüyordun yüzünü gören cennetlik duaların için teşekkürler
Aytekin abi rastgelsin oltan boş durmasın trofeler hep seni bulsun BALIKAVI İSTANBUL TEAM bütün kupaları toplasın
burak kardeş tabiki bunun raporu olmazsa daha neye rapor yazacağız sen işin o kısmını merak etme limitleri hiç kafana takma zaten 2 kilonun altı değerlendirmeye bile giremiyor vede tutulan balıklar geri salınacak yani limit gibi bir derdimizde yok sadece biraz şans lazım oda sizlerin dualarıyla bizden yana olacak inşallah hüseyin kardeş işin aslına bakarsan bende keşke şu yaz günlerinde işim olsaydıda vaktim olmasaydı diyorum benim işim kışın bütün yazda boş oturuyorum ev geçindiren bir insan için bu çok zor bir durum onun için sen hiç şikayetçi olma derim sende istanbulda c.tesi akşam gidersin biryerlere duaların için sağolasın
şansınız açık olsun Aytekin ve Erdem.zaten bütün yazılan dilekleri okuduktan sonra benim de eklemek istediğim tek şey kaldı.inşallah kurada balık tutacağınız yer çok önemli(herhalde herkes istediği yerde tutamıyordur)nasıl ki serbest olarak balığa gittiğimizde heryerden olta atmıyorsak,kafamıza ve tecrübelerimize göre hah burada balık olur deriz ya işte o konuda da şansınız mevki açısından da yaver giderse banko kardeşim.tekrar tüm yarışmacılara bol şans
ertan abi aynen dediğin gibi birde kurdada şanslı olmamız lazım çünki bizi göl kenarına kurayla yerleştirecekler havada böyle rüzgarlı giderse işimiz hepten zorlaşacak birde rüzgarda balığın uğramıyacağı bir yere düşersek boş olarak döneriz herhalde şans kısmet diyoruz abi duaların için sağol abi
Aytekin sen biliyorsun ama yinede hatırlatıyorum düzenek aynen Sabri kardeşimizin gibi anladın hani birkaçgün önce resimlemişti ya,aman kardeşim böyle durumlarda cephane dolu olsun bol bol (yem-yemleme) birde bir ön araştırma şansın olursa genelde heryerin durumu farklı,balığın nasıl yeme alışkın olduğu çok önemli hadi bakalım bol şans
"sazan avı yarışması dolayısıyla işletmemiz kapalıdır lütfen rahatsız etmeyiniz" sen balık tutmadan gel de bak ben o işletmeyi nasıl mühürlüyorum
yok abi yav ben yarışmadan derece çıkaramazsam birdaha siteye uğramam cebimi değiştirir mailimi iptal ederim ne bu yav beni naim süleymanmı sandınız yav taşıyamam bukadar yükü
aytekin abi siz hem silifkeyi ,hem istanbulu hemde trakyayı temsil ediyorsunuz unutmayın abi biz sizi buluruz hiç merak etmeyin ,seninle trakya halkı
yok fatih'çim ben uzaylıyım bu dünyadan değilim ne bu yav silifke,istanbul,trakya anamlar balıkesirde hanım ıspartalı kayınço antepte yok abi yok ben uzaydan geldim
geçenlerde sazlıya gittim hani seninle ilk gittiğimiz yer hatırlarsın.arnavutköyde dayıma birşeyler bırakmam lazımdı kal dediler akşamüstü dönersin biz de kahvemizi içtikten sonra oraya bir inelim dedik hocam var ya korku filmi gibi olmuş resmen su nerelere kadar inmiş ya,kurbağalar bile bize kurumuş göl yatağında gözlerini patlatmışlar bu su bize bile yetmez dercesine ne işiniz var burada der gibi bakıyor zavallılar,Allahtan anfibik canlılar ya biraz daha şanslılar balıklara göre.yüreğim sızladı