arkadaşlar ben izmitliyim ama bu yarışmayı duymadım bana bilgi verebilrmisiniz nerde ve ne zaman yapılacak şimdiden tşk ederim
erhan sen nasıl izmitlisin türkiye duydu yav www.kamader.org.tr bugün kayıt için son gün haberin olsun
sağol AhmetimFatihimEryılmazım sen de iyisindir inşallah.Allaha şükür biz dün akşam uzun süredir duyamadığımız yamurdan sonraki toprak kokusunu duyduk fakat kısa bir süreliğine.çocuklar baba dışarıdan maya kokusu geliyor diyorlardı nereden bilecek yavrucaklar biz unuttuk yağmuru onlara ne kalmış
inşallah güzel bir yere denk gelirsiniz çünkü belli yerler dışında fazla balık aldığım yer olmadı o gölette. ayrıca orası genelde çok rüzgarlıdır haberiniz olsun.
haklısın ertan abi az bir yağmur yağdı , hava serinler gibi oldu ama bugün gene aynı anlayacağız sıcak, ne dobre
nasip kısmet olmamı bak işte bahane ile ava gideriz diyo babası komşuya.komşu balık dolu beya sirkü mirkü de yok orada
yok be selimim ben bu sene turna avlarında iyi antreman yaptım inşallah şimdi birde sazan alırsak sezonu kapatırım artık
fatih sen ne sırıtıyon ordan kızı kendime istemiyom sana hiç istemiyom allahın emri ile oğlumuza istiyoz benim 19 yaşında oğlum var ama keretayı balıkçı yapamadık hep kızların peşinde yada kızlar onun peşinde
tabi tabi ben o yaşlarda kızlara balık bile tutturuyordum yani balık tutmaktan ve tutturmaktan mahrum kalmıyordum şükürler olsun