Herkeze merhaba.Dün iş stresinden olsa gerek moralim bayağı bozuk keyfim çok kaçıktı.işten biraz erken çıkıp evde gittim,yatıp dinlenmek için.tam eşortmanlarımı giyip uzanmıştım ki birden telefon çaldı.arayan arkadaşım gökhandı.bana bu akşam işten çıktıktan sonra bi çeşmealtı tarafları yapalımmı dedi.bu teklif belkide benim stresimi atmam için bulunmaz bir fırsattı.tamam deyip hazırlanmaya başladım.yanıma pek fazla birşey almadım sadece iki kamış ve takım çantam haricinde.saat 8 civarı çeşmealtındaydık.çeşmealtında can beach clup var.onun hemen sağ çaprazında yıkık bi iskele size bakıyor.işte biz genelde orda takılırız.herzamanki gibi yerimize oturduk.oltalar atıldı ve beklenmeye başlandı.takım klasik üçlü dip takımı.yemler boru kurdu.iki kamışı birden atıp,uçlarına zilleri taktıktan sonra iskelenin yıkık duvarına dayadım.pek hareket yoktu.arkama dönüp takım çantamda olan ampülün pillerini arıyordum ki benim kamıştan sesler gelmeye başladı.tuhaftı.neden diyeceksiniz.çünkü kamışın uçu küt küt diye kafa atıyo ama uçundaki zil çalmıyodu.şimdi çoğunuz bunu okurken bana gülüyosunuzdur.çeksene olum kamışı diyosunuzdur.ama emin olun o an şoke olmuştum sanki.kısa bir şoktan sonra kamışı tasmaladım.uçundaki pekte fena bişey değil gibiydi.kafalar kuvvetliydi.ben çipurayım diyordu sanki.ve tahmin ettiğim gibide çıktı zaten.çok yakışıklı iri bir çipuraydı oltanın ucundaki.(elektronik tartıda 763 gr geldi)işte bu balık benim bütün bi yorgunluğumu almış stres falan bırakmamıştı.ve hemen arkasından gökhan arkadaşımın kaba lidakisi geldi.ve....3.4.son olarak 5.kaba lidaki.keyifler yerindeydi.o gün için benden keyiflisi yoktu sanki.ve rıskımız bukadarmış deyip evimizin yolunu tuttuk.şimdi bana soracaksınız hani fotolar diye.merak etmeyin fotolarıda var.ama gökhan arkadaşımın telefonunda.çok kısa bisüre içinde ayrı bi konu açarak onları ekliycem.sağlıcakla kalın.
Murat bereketin daim olsun. Bizler için stres atmanın en güzel yolu balık avı. 1 parça balığın ruh halimizi değiştirip yüzümüzü güldürmesi yeter de artar bile. Zili de merak etmiştim açıkçası Rastgele...
Murat'çım çeşme altından 763 gram çupara haaa... Tebrik ederim... Resmini merak etim valla, bekliyorum...
Valla çok güzel ya dün akşam bende niytlenmiştim çıkayım diye ama nasip olmadı Pazar gidecem inşallah uzun adaya doğru tabi tekne işi olursa
murat healal olsun valla.stresin gitmistir herhalde.adadan alamdıgımız cupraları ordan aldın tebrikler
Murat senin adına gerçekten çok sevindim, tebrikler Kardeş, ellerine sağlık, afiyet olsun, en güzeli stresini atmışsın daha da ne olsun...
valla murat ne iyi etmişsiniz bu kaçamakla.. ellerinize sağlık demekki balık var ve biz tutamıyormuşuz..
Çok güzel olmuş nasip işte. Sen evde yatarken git koca çipurayı yakala ne güzel vallahi. Tebrik ederim. Devamı hepimizin başına.
Sevgili Murat, tebrikler, umarım şansın daimi olur. 2 saatte insan bütün sıkıntılarını nasılda unutuyor değil mi....
Sevgili Murat'ım Sen gidiyon balıga bana haber vermiyon hadi unuttun diyelim ,bide utanmadan 800 gr çupra yakaladıgını ballandıra ballandıra anlatıyon Ayıp denen bişi var yahu ,tutan varrr tutamayan var Senin adına çok sevindim Muratçım,nasibin dahada artar inşallah tebrik ederim