10.01.2010 pazar-silifke-taşucu balık avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında avozer tarafından paylaşıldı.

1. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Özer güzel bir av günü yaşamışsınız seni ve ekip arkadaşlarınızı kutlarım
    böyle avlar her zaman kısmet olmaz
    bu güzel avlarının devamını dilerim
    afiyet olsun rastgele

2. PACO

PACO Umut DEMİR

Özer bey ellerinize sağlık,çok güzel bir av yapmışsınız.Dengesiz,bilgisiz eleştiri yapanları da kızmadan yanıtladığınız için tekrar teşekkürler.

Bu arada siz ağırlıklı sırtı avı yapıyordunuz,deneme yaptınızmı?(akya-sarıkuyruk,sinarit?)son durum nedir,duruma göre her an mersin e inebilirim.:rolleyes:

3. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    5 litrelik bidona sarılı 90lık misina
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    son dönemlerde bölgede iyi ceylan var ama ben ağır bir rahatsızlık geçirdim ve havanın çok soğuk olduğu erken vakitlerde sırtıya çıkamıyorum artık. Bu yüzden güneşli hava yakalarsam yemli avlanıyorum. Ama kızkalesi tarafındaki önceki raporladığım avlağımızdan trofe ceylan haberleri geliyor.

4. jimmyvega

jimmyvega Erkan Küçük

Tebrikler, güzel av olmuş. Ben mersin merkezde 2-3 haftadır boşa olta atıyorum. Hiç bir şey çıkmıyor. Mersinde, Bu kıtlıkta(Benim için) böyle bol ve güzel balıklı avlar görmek hem çok keyifli hemde imrendirici oluyor. Tekrar tebrikler.

5. Y.Yerlikaya

Y.Yerlikaya Y.Yerlikaya

Tebrikler. Biz de 9 ve 10 ocakta ailecek Taşucu'nda balıkavındaydık. Hiçbirşey yoktu kıyıda, bir ara sabah küçük mırmır geldi birkaç tane, ardından kurbağa balığı geldi ve balık vurmayı kesti. Biz de kanalda kefal tutmayı denedik, onda da kısmetsizdik. Yanımızdaki arkadaşlar kefalleri çekerken biz arkalarındak bakakaldık.

6. pasifik

pasifik serdar

En İyi Avı:
    aynalı sazan-4,5 kilo dip oltası ile 97 yılı çalköy
    tatilde oradayım inşallah

yarı yıl tatilinde silifkede olacam inşallah. bende böyle nasiplenirim denizden. sabırsızlıkla bekliyorum tatili...çok güzel av olmuş...gelince sizinle aılmak isterim..saygılarımla....

7. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Balık mezatı gibi olmuş hepsi çok iyi özellikle çipuralar TEBRİKLER.

8. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    kanal dediğiniz kum mahallesindeki ise biz tekne ile oradan giriş çıkış yaptık, karşılaşmış olabiliriz... Bence kıyıdan kum burnuna doğru fener civarında bir taşlık yer var , oraları tavsiye ederim ama bulması biraz zor olabilir...

9. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    tanışmak isterseniz profilimde mesleğim yazıyor, büromu adliye ciarında kolaylıkla bulabilirsiniz, görüşmek üzere...

10. beyaz martı

beyaz martı Serbulent Bay

Favori Kamış:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    Favori Makine:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    En İyi Avı:
    Yayın 10 kg

Özer bey,
    Öncelikle sizi ve arkadaşlarınızı tebrik ederim, ellerinize sağlık çok güzel bir av ve haftasonu geçirmişsiniz.

Umut bey,
    Bizler internet polisliği yapmıyoruz, Özer bey 4 kişi ile 8 kg yakaladık diye beyan etmiş samimiyetine inanarak bunu doğru kabul ediyoruz ve belirttiği bu rakamlarda sirkülere uygun. Ne yapmamızı istiyorsunuz, Özer beyin göndermiş olduğu fotoğraflara bakarak balıkları tek tek sayıp ortalama gramaja göre hesap mı yapmamızı istiyorsunuz.
    Siz açmış olduğunuz konuda yakalanan balığın miktarını kendiniz belirttiniz, bizlerde Özer beyde olduğu gibi samimiyetinize inanarak bu rakamları baz aldık ve bunun sirkülere uymadığını bundan sonraki avlarınızda buna dikkat etmenizi rica ettik.

11. 4K-MERSİN

4K-MERSİN Kenedi Sezer

Favori Kamış:
    snap/lineaeffe/shimano kamislar
    Favori Makine:
    Shimano, penn, okuma, kumyang
    En İyi Avı:
    Akya(sarıkuyruk) 10kg
    ozer bey merhabalar, oncelikle tebrikler. umarim sihhatiniz yerindedir bu aralar.
    gecen hafta seka limaninda belirttiginiz yerden teknemizi indirip sirti yapmaya karar vermistik arkadasla. ancak gectigimiz koprunun uzeri kaya ve toprak ile kapatilmisdi. dolayisiyla indirme yerine gecemedik. bunun bir nedeni var mi?
    bir onceki kopruden de gecip indirme yerine varalim istedik ama yol tikanir,
    tekne ile donmemiz zor olur ve ayni zamanda da sabah suyunu kacirmayalim
    diye yapmadik.
    bir onceki kopruden gecersek sorun olur mu? tekne indirme yerine gidebilirmiyiz? bilgi verirseniz memnun oluruz. tesekkurler.

12. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    iki yerden indirebilirsiniz; 1. yol silifke yönünden gelirken Çavuşbucağı Mahallesine girip Kum Mahallesine geçip kanaldan indirmek. Gördüğünüz gibi köprümüzü sel yıktı, kum mahallesi için tek yol çavuşbucağı girişi. (ayrıca önceki köprüden çavuşbucağına girip kum mahallesine girebilirsiniz.) 2. yol Taşucu limanında sahil güvenliğe doğru bir iniş rampası var, denemedim ama gördüm.. burdan taşucu limanına iner ve açılrsınız.. Selamlar...

13. 4K-MERSİN

4K-MERSİN Kenedi Sezer

Favori Kamış:
    snap/lineaeffe/shimano kamislar
    Favori Makine:
    Shimano, penn, okuma, kumyang
    En İyi Avı:
    Akya(sarıkuyruk) 10kg
    tesekkurler ozer bey,
    bu arada sahil guvenligin oldugu yere giris cikis icin izin verirler mi?
    aracimizi biraktigimizda bir sorun olur mu?
    tesekkurler

14. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    fındık çubuğu :)
    En İyi Avı:
    ???
    özer bey harika bi av olmuş tebrikler balığınız bol olması dileğiyle :)

15. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    giriş serbest zaten açık otopark gibi bir yer, sahil güvenliğe varmadan otelin hemen arkasından kumsala dönün, tekneyi indirince aracı otoparka bırakırsınız.