Cumartesi sabah saat 3.30 çanıllıya dogru yola koyulduk ekipte irfan abi oğlu ipek, teyzeoğlu ali abim ve ben vardım.saat 4.15 gibi çanıllıdaki avlak yerimize geldik saatin erken olmasına ramen birçok avcı arkadaşlar çoktan yerlerini almışlardı. neyse hazırlıgımızı yapıp mantarlı oltalarla gümüş balıgını takıp suya bıraktık.daha sonra tulumlarımızı giyip at çek yapmak için suya girdik .İlk balıgı ali abim aldı arkasından hemen ben çektim.bayagı büyüklerdi.dahan sonra irfan abinin mantarlı oltası suya gömüldü onu çekelim derken mantarlar peş peşe suya gömülmeye başladı.irfan abi onlarla ugraşırken ben ve ali abim atçek yapmaya devam ettik.ali abim kaşıgımı değiştirmemi söyledi.yeşil renkli üstü kırmısı sarı siyah desenli kaşıkları taktık.oltaları bütün gücümüzle ileriye doğru savurduk yavaş yavaş çekerken birden oltam şiddetle gerilmeye başladı .Balık okadar iriydiki makarayı çok zor sarabiliyordum.balık bana dorgu yaklaşmaya başladıgında heycan doruktaydı. Ali abim bagırdı. hasan sakın boşluk verme demeye kalmadan balık ters bir hamleyle iğneyi ağzından kustu inanamadım nasıl kaçırdığımı.ali abimin dediğine göre balık bayagı büyükmüştü makarayı sarmaya ugraştıgımdan( makinam balzar marka çok iyi bir makina olmasına ragmen kolu çok zor çeviriyordum. ) balıgın nasıl geldiğine bile bakmadım.daha sonra atçekle 4, mantarlıya 4 toplam 8 balık aldım .Ali abimde 9 balıl , İrfan abi ve ipekte 6 balık aldıktan sonra saat 2.00 avı sona erdirdik.Toplam 23 balıkla ( hepside 50 cm ve üzeri )geri döndük .herkeze ras gele.